Nadal, învins pentru prima dată de Casper Ruud

Rafael Nadal a fost învins pentru prima dată de Casper Ruud, scor 6-4, 6-4, într-un meci demonstrativ disputat la Quito, în Ecuador.

Cei 12.000 de spectatori prezenţi în tribunele arenei Coliseo Ruminahui au avut parte de un spectacol demn de locurile pe care le ocupă în clasamentul ATP cei doi.

În meciurile oficiale, Nadal a rămas neînvins în faţa lui Ruud, în faţa căruia s-a impus anul acesta în finala turneului de Mare Şlem de la Roland Garros. Și, recent, la Turneul Campionilor de la Torino (Italia).

Partida de la Quito face parte dintr-un turneu demonstrativ pe care Nadal îl efectuează în America Latină. Pe parcursul căruia a mai jucat la Buenos Aires, Santiago de Chile şi Belo Horizonte. De la Quito, el se va îndrepta către Bogota şi Ciudad de Mexico.

La Buenos Aires şi Belo Horizonte, Nadal l-a înfruntat de asemenea pe Ruud, învingându-l în ambele ocazii. Cei doi vor mai juca, de asemenea, la Bogota şi Ciudad de Mexico.

Stiri recente

Eveniment dedicat presei sportive, la magazinul Alexandrion Experience

Un eveniment dedicat presei sportive a avut loc la magazinul Alexandrion Experience. Unde s-a socializat, s-a vorbit despre...