Mutu: Meciul a fost decis de un gol puţin norocos, dar până la urmă tabela vorbeşte

Adrian Mutu a declarat că meciul pierdut de CFR Cluj, scor 0-1, cu Rapid, a fost unul echilibrat şi a fost decis de un gol puţin norocos.

“Cred că a fost un meci echilibrat, chiar dacă aparent am avut o posesie mai bună. Nu am avut o circulaţie mai bună, nu am fost conectaţi la început cum ar fi trebuit.

A fost un meci echilibrat, de luptă, Rapid s-a apărat foarte bine şi nu ne-am creat atâtea şanse cât ar fi trebuit. Meciul a fost decis de un gol puţin norocos, dar până la urmă tabela vorbeşte.

Felicit Rapidul şi mergem înainte. Lucrăm să fim pregătiţi pentru play-off. Cred că Rapid a fost de la început la lupta pentru titlu. Era important să ne câştigăm meciurile.

Mergem înainte, o înfrângere, nu trebuie să facem un capăt de ţară, important este să învăţăm din acest meci”, a spus Mutu.

CFR Cluj a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Rapid, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii. Golul a fost marcat de Djokovic, în minutul 9.

În prima repriză, jocul a fost întrerupt aproximativ trei minute (din minutul 5) din cauza obiectelor pirotehnice folosite de suporterii clujeni.

Stiri recente

Eveniment dedicat presei sportive, la magazinul Alexandrion Experience

Un eveniment dedicat presei sportive a avut loc la magazinul Alexandrion Experience. Unde s-a socializat, s-a vorbit despre...