Mutu l-a înlocuit pe Mandorlini la CFR Cluj

Clubul CFR Cluj a anunţat că noul antrenor al echipei clujene este Adrian Mutu, el înlocuindu-l pe Andrea Mandorlini.

“Performanţa întâlneşte experienţa, iar dorinţele comune se transformă într-un ţel de neclintit! Începem un nou capitol în care îl vom avea pe banca tehnică pe unul dintre cei mai mari fotbalişti pe care i-a avut România!

Începând de astăzi, Gruia va deveni ‘acasă’ pentru Adrian Mutu, noul antrenor al echipei noastre!”, se arată pe site-ul clubului din Superligă.

“Cu experienţa acumulată atât ca fost mare jucător, cât şi ca tehnician, alături de performanţele categorice ale echipei noastre din ultimii ani, pornim la un drum nou, dar cu aceleaşi obiective!

Îţi urăm bun venit, Adrian, şi cât mai multe reuşite alături de CFR Cluj!”, adaugă CFR Cluj.

Mutu a antrenat ultima dată echipa Neftci Baku.

Clubul CFR Cluj a anunţat că s-a despărţit de tehnicianul Andrea Mandorlini.

“Conducerea clubului CFR 1907 Cluj şi antrenorul Andrea Mandorlini au ajuns la un acord privind încetarea colaborării”, se arată pe site-ul oficial al grupării clujene.

Revenit în iunie 2023 în Gruia după aproape 13 ani, tehnicianul a stat pe banca echipei pentru 27 de partide, perioadă în care a bifat, în toate competiţiile, 11 victorii, 9 egaluri şi 7 înfrângeri.

“Suntem recunoscători pentru munca sa neîntreruptă depusă la CFR Cluj, dar şi pentru seriozitatea cu care şi-a desfăşurat mereu activitatea!”, a adăugat CFR Cluj.

Stiri recente

Dosar penal in rem pentru distrugere şi tulburarea ordinii publice în conflictul dintre suporteri înaintea meciului Rapid – UTA. Patru persoane au avut nevoie...

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, că înaintea meciului Rapid - UTA, a avut loc în...