Muresan: “In 2009, obiectivul este calificarea in optimile Champions League”

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, marţi, că echipa campioană a României îşi propune în 2009 să câştige din nou titlul, pentru a evolua în grupele Ligii Campionilor, fază pe care doreşte să o depăşească.

“2008 a fost cel mai bun an din istoria CFR-ului, am reuşit eventul şi am obţinut patru puncte în Liga Campionilor, într-o grupă foarte dificilă. Până la urmă, noi am fost cei care au luat cele mai multe puncte în Liga Campionilor dintre echipele româneşti. Se putea şi mai mult. Dacă nu am fi avut acele ratări cu Bordeaux”¦ Oricum, ne propunem anul viitor să depăşim această performanţă. Ne dorim titlul de campioană mai mult ca anul trecut şi sper ca în Ligă să reuşim să ne calificăm în optimi”, a spus Mureşan.

Oficialul a anunţat că echipa sa va face cel mult trei achiziţii în pauza competiţională: “Cred că vom transfera maximum trei jucători în această iarnă. Postul de portar nu se numără printre cele pe care trebuie să le întărim. Avem portari de valoare, doar că trebuie folosiţi mai des”. (NewsIn)

Stiri recente

Dosar penal in rem pentru distrugere şi tulburarea ordinii publice în conflictul dintre suporteri înaintea meciului Rapid – UTA. Patru persoane au avut nevoie...

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, că înaintea meciului Rapid - UTA, a avut loc în...