Munteanu renunta la 3 jucatori

Dorinel Munteanu a început bine anul 2007: a aflat din Dubai că foştii şefi de la CFR Cluj îl lasă să joace pentru FC Argeş, după ce l-au ameninţat că îl vor da în judecată la FIFA. Neamţul a primit o veste bună şi de la noul său patron: Nimeni nu pleacă de la FC Argeş până în vară. Excepţie fac Mircea Negru, Daouda şi Augustin Chiriţă, puşi pe liber chiar de Dorinel Munteanu.

Cu gândul la naţională, în ciuda vârstei de 38 de ani şi jumătate, Dorinel Munteanu dezleagă misterul rezolvării conflictului dintre el şi conducătorii lui CFR Cluj.

“Nu cred că a intervenit Dragomir sau selecţionerul în problema mea cu Clujul, am discutat eu de mai multe ori cu Paszkany şi Mureşan şi m-au înţeles”
, a spus Dorinel Munteanu.

După ce a renunţat la serviciile lui Mircea Negru, Daouda şi Augustin Chiriţă, Neamţul vrea să păstreze actualul lot, cel puţin până în vară.

“în ciuda speculaţiilor sau ofertelor, nu pleacă nimeni de la FC Argeş, cel puţin până în vară”, a declarat Dorinel Munteanu.

Piteştenii nu au abuzat de sarmale în perioada Sărbătorilor, astfel încţt niciunul nu a ajuns la reunire cu kilograme în plus.

realitatea.net

Stiri recente

Dacă Messi juca pentru noi, iar Lewandowski pentru Argentina, Messi nu ar fi marcat, iar Lewandowski ar fi înscris 5 goluri – spune selecționerul...

Selecţionerul Poloniei, Czeslaw Michniewicz consideră că Robert Lewandowski ar fi marcat 5 goluri dacă ar fi jucat pentru Argentinei...