Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Munteanu renunta la 3 jucatori

Dorinel Munteanu a început bine anul 2007: a aflat din Dubai că foştii şefi de la CFR Cluj îl lasă să joace pentru FC Argeş, după ce l-au ameninţat că îl vor da în judecată la FIFA. Neamţul a primit o veste bună şi de la noul său patron: Nimeni nu pleacă de la FC Argeş până în vară. Excepţie fac Mircea Negru, Daouda şi Augustin Chiriţă, puşi pe liber chiar de Dorinel Munteanu.

Cu gândul la naţională, în ciuda vârstei de 38 de ani şi jumătate, Dorinel Munteanu dezleagă misterul rezolvării conflictului dintre el şi conducătorii lui CFR Cluj.

„Nu cred că a intervenit Dragomir sau selecţionerul în problema mea cu Clujul, am discutat eu de mai multe ori cu Paszkany şi Mureşan şi m-au înţeles”
, a spus Dorinel Munteanu.

După ce a renunţat la serviciile lui Mircea Negru, Daouda şi Augustin Chiriţă, Neamţul vrea să păstreze actualul lot, cel puţin până în vară.

„în ciuda speculaţiilor sau ofertelor, nu pleacă nimeni de la FC Argeş, cel puţin până în vară”, a declarat Dorinel Munteanu.

Piteştenii nu au abuzat de sarmale în perioada Sărbătorilor, astfel încţt niciunul nu a ajuns la reunire cu kilograme în plus.

realitatea.net

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: