Mr. KO, Alec Năstac – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de miercuri, 5 iulie, ora 18:00, îl va avea ca invitat pe medaliatul european, olimpic și mondial la box, Alec Năstac, care a fost și actor în filmele lui Sergiu Nicolaescu.

Alec Năstac s-a apucat de box în 1967, la 19 ani și s-a retras in 1978 la doar 29 de ani. I se spunea “mister KO” cu trei decenii înainte de Lucian Bute, mai ales după primul său titlul de campion naţional (în 1969), când şi-a învins toţi adversarii prin KO.

A susţinut, doar la amatori, peste 300 de meciuri, din care mai bine de 200 le-a câştigat înainte de limită.

A cucerit două medalii de argint la Europene (1971 şi 1973) şi una la Mondiale (1974), după finale în care a avut parte de arbitraje scandaloase, plus un bronz olimpic, la Montreal (1976).

Cel poreclit “lemnul” pentru forta loviturilor sale, a stat la masa cu Fidel Castro, a fost premiat de Nicolae Ceausescu, a boxat cu Manea Mănescu si a jucat in filmele lui Sergiu Nicolaescu.

Alec Nastac a jucat în două dintre filmele lui Sergiu Nicolaescu. În “Noi cei din linia întâi” a avut un rol de soldat, iar în Ringul a fost…boxer.

De asemenea, terapeuta Ileana Vlăduț va prezenta rubrica “Alegeri Potrivite”.

Stiri recente

Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold, scor 28-27, în turul sferturilor European League, la handbal masculin

Dinamo Bucureşti a învins, acasă, echipa daneză Skjern Handbold, scor 28-27 (14-15), în turul sferturilor de finală ale European...