Mouratoglou și staff-ul Simonei Halep, pregătiri pentru flotări

După succesul de ieri lui Halep, antrenorul Patrick Mouratoglou a postat pe pagina sa de Twitter o imagine amuzantă în care staff-ul lui face flotări. “O altă victorie a Simonei înseamnă 30 de flotări”, a scris Mouratoglou.

(Foto: Patrick Mouratoglu)

Halep și cei din stafful său au un pariu amuzant, menit să îi pună după victorii să facă flotări pe cei care o antrenează.

Simona Halep, locul 21 WTA, s-a calificat în sferturile de finală ale Madrid Open, după ce a învins-o, cu scorul de 6-4, 6-4, pe Coco Gauff, locul 16 WTA.
Halep va evolua în faza următoare cu Ons Jabeur (Tunisia, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 6) care a dispus, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-2, de jucătoarea elveţiană Belinda Bencic, locul 13 WTAşi cap de serie numărul 11.
Simona Halep şi Ons Jabeur, 27 de ani, s-au mai întâlnit de trei ori până acum, scorul meciurilor directe fiind 2-1. În 2020, la Dubai, în turul al doilea, românca a câştigat cu 1-6, 6-2, 7-6 (7).
Halep avea să câştige atunci a doua oară trofeul, după ediţia din 2015. În 2018, la Beijing, în turul I, Simona Halep a abandonat meciul cu sportiva tunisiană, după primul set, pierdut cu 1-6. Tot la Dubai, în sferturi, în acest an, jucătoarea română s-a impus, cu scorul de 6-4, 6-3.

Stiri recente

Flacăra Olimpică a fost aprinsă la sanctuarul în care au avut loc Jocurile Olimpice Antice

https://youtu.be/773Ad2IQgjE Flacăra Olimpică a fost aprinsă la Archaia Olympia, sanctuarul în care au avut loc Jocurile Olimpice Antice. În faţa...