Te asteptam si pe retelel sociale

Moto GP

Moto GP: Hayden se teme de revansa lui Rossi

Ediţia 2007 a Campionatului Mondial de motociclism viteză începe sâmbătă cu cursa de la Losail, Qatar.

La clasa regină, motogp, americanul Nicky Hayden (foto) va avea o misiune extrem de dificilă în a-şi apăra titlul mondial din 2006 mai ales după ce echipa Yamaha şi-a prezentat noul model de motocicletă, unul mult superior celui de anul trecut.

De altfel, „puştiul minune din Kentucky” a anunţat înaintea startului noului sezon că este o plăcere să alergi ştiind că tu eşti campionul mondial dar este sigur că va trebui să-şi îmbunăţească evoluţiile pentru a se bate din nou de la egal la egal cu italianul Valentino Rossi.

Hayden este sigur că Rossi îşi caută răzbunarea, ştiut fiind faptul că anul trecut americanul a câştigat titlul mondial punând capăt unei hegemonii de cinci ani a lui Il Dottore.

Hayden s-a operat la umăr în vacanţa de iarnă şi este încă nerefăcut complet mai ales după ce a avut parte de câteva căzături şi în teste dar americanul anunţă că va fi pregătit pentru debutul din Qatar.

Rossi afişează, ca la orice început de sezon, o mină amuzată şi destinsă, italianul fiind extrem de încrezător în şansele ca 2007 să fie din nou anul său, mai ales după ce Yamaha primeşte o sponsorizare din partea Fiat, şi consideră că să concurezi în Qatar este plăcut şi amuzant în ciuda problemelor cu căldură şi praful.

în lupta pentru titlul mondial din acest sezon s-ar putea implica şi italianul Loris Capirossi sau spaniolul Dani Pedrosa, Rossi cerând chiar o atenţie sporită asupra lui Pedrosa, pe care îl consideră principalul contracandidat la titlu, dar şi asupra lui Capirossi, care a afirmat că este foarte determinat pentru acest sezon în condiţiile în care retragerea se apropie.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: