Motive ce te vor face să nu mai pariezi la cazino

Chiar dacă ne place sau nu, un cazino oferă atât experienţe plăcute cât şi unele pe care nu ţi le-ai dori în nici un caz. Partea bună este că îţi iei doza de adrenalină şi de distracţie şi dacă eşti norocos, pleci acasă şi cu bani în plus în buzunar.

Partea proastă este aceea că poţi experimenta pierderi după pierderi financiare, fapt care îţi afectează atât bugetul personal cât şi calitatea vieţii. Şi în plus poţi contacta cea mai teribilă boală a jucătorilor, dependenţa de jocurile de noroc.

Sunt o mulţime de motive care să te facă să pariezi la cazino dar astăzi am ales să le prezentăm pe cele care să te facă să iei exact decizia opusă. Nu recomandăm părăsirea jocurilor de cazino dar este bine să ştii şi partea negativă a monedei, aşa că citeşte atent rândurile următoare.

1.Numerele sunt împotriva ta

Este ştiut că orice rotiri gratuite fara depunere îţi pot mări şansele de a câştiga la păcănele dar în nici un caz nu îţi vor garanta un câştig sigur. Trebuie să ştii că niciodată un cazino nu pierde şi acest lucru se întâmplă din cauza unei caracteristici pe care o au toate jocurile din oferta acestuia.

Această caracteristică poartă denumirea de margine de casă şi înseamnă că fiecare pariu depus la orice joc „donează” în contul cazinoului o cotă parte din acesta. Depui un pariu la jocul de blackjack, marginea de casă este de 1%, caz în care cazinoul încasează acest procent la orice pariu depus.

Joci la păcănele, se întâmplă exact acelaşi lucru. Aceste jocuri de noroc au un RTP care se stabileşte de obicei la un procent de 96%, ceea ce înseamnă că marginea de casă a cazinoului la fiecare rotire de aparat este de 4%.

Este clar, numerele sunt împotriva ta, pentru că orice ai face nu poţi falimenta un cazino. Aşa sunt construite toate jocurile de noroc, casa câştigă întotdeauna. Ai însă şi tu şansele tale de câştig, dar în cele din urmă ai în faţă un joc de noroc, unde numai hazardul face diferenţa dintre un câştigător şi un perdant.

2.Nu ştii să câştigi

Nu ştii să câştigi pentru că nu te informezi aşa cum trebuie când alegi să joci într-un cazino. Eşti asaltat de multitudinea de oferte şi alegi de cele mai multe ori la întâmplare. Este strategia cazinoului să îţi pună în faţă cât mai multe opţiuni, astfel încât să îşi asigure de fiecare dată profitul.

Ei reuşesc să fie profitabili în timp ce tu înregistrezi numai pierderi. Şi chiar dacă ai parte de un câştig, întotdeauna bugetul tău va fi unul negativ. Nu te lăsa deci pradă acestei strategii venite din partea cazinoului şi alege să te informezi întotdeauna înainte de a selecta un joc.

Învaţă ce înseamnă RTP şi marginea de casă şi mai ales cum funcţionează aceste date tehnice cu care sunt construite jocurile de noroc. Şi după ce le vei pătrunde tainele, încearcă să aplici şi câteva strategii bine ţintite care să îţi crească şansele de câştig.

Păcănelele sunt în acest moment cele mai populare jocuri de noroc din oferta unui cazino mai ales prin promisiunea unui câştig colosal pe care o lansează sub forma jackpot-urilor ataşate. Dar până să câştigi un asemenea premiu important, vei constata că bugetul tău se va epuiza rapid.

Orientează-te către jocuri care au o margine de casă mică, cel mai indicat spre jocul de blackjack. Poţi paria doar pe jucător sau pe casă, marginea de casă fiind una de 1%. În plus, poţi plasa şi strategii în joc, astfel încât acest procent să scadă semnificativ.

3.Pariezi prea mulţi bani

Dacă pierzi foarte mulţi bani la jocurile de cazino, este semnalul clar că trebuie să abandonezi jocurile de noroc. Şi trebuie să faci acest lucru cel puţin pentru o perioadă de timp, astfel încât să poţi face o analiza detaliată a pierderilor suferite.

Faptul că un jucător pierde mulţi bani într-un cazino este un semn că nu este organizat şi că joacă doar sub impulsul momentului. La fel se întâmplă şi cu finanţele proprii, se aventurează pe mize mari în căutarea câştigului suprem şi nu face altceva decât să se falimenteze.

Un prim pas pentru a nu cădea în această capcană este stabilirea unui buget riguros de joc care trebuie defalcat pe zile şi care nu trebuie suplimentat în nici un caz. Bugetul nu este unul bătut în cuie, el se va mula pe posibilităţile financiare pe care le are fiecare jucător în parte.

Stabilirea bugetului trebuie să meargă mână în mână cu alegerea unui joc care să ofere şanse reale de câştig. Şi dacă şansele sunt unele mari, atunci este loc şi pentru aplicarea de strategii, în scopul declarat de a ieşi întotdeauna pe plus.

Sunt singurele opţiuni pe care un jucător le poate aplica pentru a diminua în prima fază pierderile mari înregistrate. Stabileşte deci un buget, selectează jocul cel mai ofertant şi aplică cât mai multe strategii câştigătoare.

4.Nu te distrezi

Înainte de toate, jocurile de noroc trebuie să aducă distracţia şi deconectarea necesară unui jucător şi abia în plan secundar câştiguri financiare. Dacă acestea apar pe parcursul jocului, sunt binevenite, dacă nu, distracţia a primat şi acest lucru tot un câştig se cheamă.

Nu există jucător care să nu fi experimentat situaţia în care aşezat degajat la o masă de joc sau în faţa unui slot a avut parte de câştiguri nesperate. Şi dimpotrivă, cea în care eşti focusat numai pe câştig şi constaţi că ai parte numai de pierderi.

Un joc cu adevărat profitabil pe toate planurile este acela care oferă atât distracţie şi adrenalină cât şi plusuri financiare. Este situaţia ideală în care se vrea pus un jucător şi dacă reuşeşte să o aducă de fiecare dată la masa de joc este cu adevărat un norocos al sorţii.

Puţini însă se pot lăuda cu aceste realizări constante, aşa ca sfatul este să fiţi cât mai realişti cu putinţă şi să realizaţi că sunteţi totuşi în faţa unui joc de noroc. Stabiliţi ca scop principal distracţia şi cu siguranţă că hazardul nu va întârzia să îşi spună cuvântul.

Concluzie

Când numerele sunt împotriva ta, nu ştii ce strategii să aplici pentru a câştiga şi înregistrezi pierderi mari financiare, iată câteva motive pentru a înceta să pariezi la cazino. Ia deci o pauză de la joc, fă o analiză corectă şi ia cea mai bună decizie pentru tine!

Stiri recente

Biserica Domnească din Curtea de Argeș și-a sărbătorit ocrotitorul

Înaltpreasfințitul Părinte Calinic a oficiat Sfânta Liturghie la hramul Bisericii Domnești din Curtea de Argeș, ctitorie începută de Domnitorul...