Moratti si Inter, acuzati de frauda

Massimo Moratti este acuzat ca ar fii “umflat” costul transferurilor, pentru a maslui conturile clubului. Conform procurorului care se ocupa de acest caz, Carlo Nocerino, Inter nu ar fii trebuit sa fie inscrisa in sezonul 2004/2005, deoarece nu indeplinea cerintele financiare impuse de regulamentul campionatului italian.

Aceste acuzatii ar putea pata imaginea clubului milanez, dupa ce acelasi Moratti a declarat ca Inter este un club curat, distantandu-se de practicile “murdare” din trecut ale rivalilor de la Juventus si AC Milan.

Moratti insa, declara ca nu a incalcat nici o lege, si ca acest lucru poate fii dovedit in instanta. “Sunt relaxat, totul poate fii dovedit. Nu sunt surprins ca s-a intamplat acest lucru, ma asteptam. Cred ca totul este o exagerare, dar suntem linstiti, stim foarte bine ceea ce am facut. Vom colabora cu justitia si vom justifica tot ceea ce am intreprins”, a declarat presedintele Interului.

Stiri recente

Bergodi – E cel mai greu moment al carierei mele în România

Cristiano Bergodi a spus după înfrângerea Rapidului cu Sepsi din în play-off-ul Superligii că este cel mai greu moment...