MONDEN/ Hakkinen, dependent de adrenalina

Fostul campion de Formula 1 Mika Hakkinen a revenit de putin timp în centrul atentiei. Nu, nu si-a anuntat revenirea în Marele Circ, ci despartirea de sotia cu care fusese împreuna mai bine de 10 ani si împreuna cu care avea doi copii. Dar nu aceasta din urma, fosta jurnalista, a stîrnit curiozitatea presei germane, ci cealalta, cea noua. Colegii de la “Bild” au descoperit ca Marketa Kromotova, iubita lui Mika, a practicat cea mai veche meserie din lume.

Dupa ce la sfîrsitul anului trecut a renuntat la periculoasele curse la volanul bolidului sau, Hakkinen a simtit nevoia sa traiasca în continuare la limita. “Pentru mine, trecutul nu conteaza, ci numai prezentul, iar acum sînt fericit împreuna cu Marketa”, a spus fi nlandezul cînd a fost întrebat despre activitatea prestata de cea care l-a fermecat cu ocazia unei receptii gazduite de un hotel de lux din Koln.
în Arbeitsbuch-ul domnisoarei Kromotova, asa cum se spune la Cartea de munca în Germania, scrie: go-go dancer, adica dansatoare de striptease, dar asta nu îl deranjeaza cîtusi de putin pe “fi nlandezul zburator”. Acesta a declarat ca alaturi de cehoaica simte ca traieste la fel de intens cum o facea pe vremea cînd pilota cu 300 de km pe ora, iar cum el este dependent de adrenalina…

Daca vreti si voi sa traiti la intensitate maxima si credeti ca modelul Mika vi se potriveste, trebuie sa mergeti în Pasha. Atentie însa, nu este vorba despre clubul lui Mutu, ci despre bordelul din Koln, cel mai mare din Europa, acolo unde si-a demonstrat pentru prima data calitatile, probabil, asa cum zic gurile rele, viitoarea doamna Hakkinen.

Nume: Mika Pauli Häkkinen
Poreclă: The Flying Finn (Finlandezul zburător)
Ziua de naştere: 28 septembrie 1968
Naţionalitate: Finlandeză
Locul naşterii: Vantaa (în apropiere de Helsinki), Finlanda
Înălţime: 1,79 m
Greutate: 70 kg
Reşedinţă: Monte Carlo, Monaco din 1991
Starea civilă: Divorţat. A fost căsătorit timp de 10 ani cu Erja Honkanen (36)
Copii: Hugo (5 ani) şi Aina Julia (2 ani)
Familie: Harri, tatăl său, Aila, mama sa, şi Nina Hakkinen, sora sa
Animale: Clarence, broasca ţestoasă
Muzica preferată: Frank Sinatra, Phil Collins, J. Karjalainen
Hobby-uri: Schi, înot, tenis, scufundări
Manager: Keijo “Keke” Rosberg
Maşină: Mercedes-Benz Clasa A
Avion: Mitsubishi MU2B

în Pascha, cel mai mare bordel din Europa, aflat în centrul oraşului Koln, Marketa Kromotova (30), iubita lui Mika, era una dintre cele mai apreciate dansatoare la bară (!)

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...