Te asteptam si pe retelel sociale

Succes Press & PR

Mobilier baie negru – o alegere misterioasa si plina de personalitate

Sunt foarte putine persoane care aleg culoarea neagra pentru amenjarea baii. In general sunt alese culori deschise care sa inspire armonie si sa te induca in starea de relaxare.

 Dar, negrul este o culoare puternica si se poate asorta cu usurinta chiar si in baie. Desi pare o culoare sumbra, daca vei crea combinatia ideala atunci vei obtine un design elegant si foarte placut.

Negrul este o culoare recunoscuta pentru rafinament si eleganta, asadar, alegand o astfel de nuanta indrazneata pentru mobilier baie nu vei regreta rezultatul. Pe oricine ai intreba, cu siguranta nu ar recomanda sa folosesti mobilier baie negru mai ales in incaperile mici. Insa, daca stii cum sa combini culorile atunci nu vei avea probleme in a-l folosi indiferent de dimensiunile baii tale.

 De ce ai folosi mobilier baie de culoare neagra?

Avantajul unei bai de dimensiuni mici este acela ca lasa loc pentru foarte multe experimente de design interior. Pentru a folosi mobilier baie laguna.ro de culoare neagra si rezultatul sa fie placut chiar si intr-o baie de dimensiuni mici iti recomandam sa creezi contraste precum faianta si gresie alba ce contrasteaza puternic cu mobila. In cazul in care doar trebuie sa inlocuiesti mobilierul si trebuie sa te rezumi la finisajele existente pentru a nu crea un deranj prea mare, trebuie sa stii ca negrul se asorteaza cu usurinta cu orice culoare. Insa, pentru a mai deschide luminozitatea iti recomandam sa amplasezi si cateva corpuri de iluminat care sa dea senzatia ca este un loc placut si cald.

Unde este vorba despre foarte mult spatiu atunci nu vei avea probleme in ceea ce priveste alegerea unui mobilier baie de culoare neagra. Vei putea experimenta cu nuantele si sa creezi un decor plin de personalitate proprie. Poti crea contraste sau chiar sa mergi pe nuante de negru peste tot, posibilitatile de design in baile mari chiar sunt nelimitate. Totusi, este bine sa pastrezi un echilibru intre nuante si sa nu folosesti prea multe chiar daca negrul este o culoare versatila si se potriveste cu orice.

 Cat de practica este mobila pentru baie neagra?

Un mobilier baie de culoare neagra este foarte practic si nu se vor vedea imediat toate urmele de murdarie. Dar, in functie de materialul ales, zgarieturile sau defectele pot sa fie mai pronuntate. De exemplu, in cazul mobilierului din MDF de culoare neagra intretinerea corespunzatoare chiar este obligatorie.

Pentru ca mobilierul sa te serveasca pentru cat mai mult timp iti recomandam sa mizezi pe calitate. Intotdeauna va fi mai placut sa folosesti un mobilier baie care rezista foarte bine si nu te obliga sa faci investitii in mod constant. Totusi, iti recomandam ca inainte de a decide ce tip de culoare sa folosesti pentru mobilierul din baie trebuie sa iei in calcul si elemente precum cantitatea de lumina din baie, cum se imbina cu alte elemente existente dar si cat de mult iti doresti un anumit tip de design.

Alegerea unui mobilier baie negru este doar o simpla sugestie, dar te asiguram ca daca vei folosi aceasta culoare vei putea gasi numeroase combinatii armonioase si pline de personalitate care sa completeze acest spatiu atat de esential pentru tine.

Citeste mai multe!