Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

MM Stoica despre situatia lui Andrey

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a tinut sa faca unele precizari in legatura cu dezinformarile din presa legate de situatia portarului brazilian Andrey Nazario Afonso. In acest sens, Mihai Stoica a declarat pentru site-ul oficial al clubului:

„Referitor la situatia transferului lui Andrey, lucrurile sunt foarte simple din punctul nostru de vedere. Contractul cu Club Atletico Paranaense a fost semnat din luna decembrie. Suma de transfer a fost virata in contul clubului brazilian saptamana trecuta iar Andrey a semnat un contract cu FC Steaua sambata. In situatia in care Atletico va refuza sa-si dea acceptul pentru eliberarea certificatului de transfer la solicitarea Federatiei de Fotbal din Brazilia, ne vom adresa FIFA pentru solutionarea cazului, care este extrem de simplu.”

De asemenea, site-ul Stelei prezinta un document care atesta faptul ca echipa olandeza AZ 67 Alkmaar a fost interesata de serviciile lui Andrey.

„Astept scuzele celor care au pus la indoiala veridicitatea afirmatiilor pe care le-am facut referitor la oferta transmisa de AZ 67 Alkmaar lui Andrey Nazario Afonso”, a mai spus Mihai Stoica.

Citeste mai multe!

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: