Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

MM Stoica despre situatia lui Andrey

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a tinut sa faca unele precizari in legatura cu dezinformarile din presa legate de situatia portarului brazilian Andrey Nazario Afonso. In acest sens, Mihai Stoica a declarat pentru site-ul oficial al clubului:

„Referitor la situatia transferului lui Andrey, lucrurile sunt foarte simple din punctul nostru de vedere. Contractul cu Club Atletico Paranaense a fost semnat din luna decembrie. Suma de transfer a fost virata in contul clubului brazilian saptamana trecuta iar Andrey a semnat un contract cu FC Steaua sambata. In situatia in care Atletico va refuza sa-si dea acceptul pentru eliberarea certificatului de transfer la solicitarea Federatiei de Fotbal din Brazilia, ne vom adresa FIFA pentru solutionarea cazului, care este extrem de simplu.”

De asemenea, site-ul Stelei prezinta un document care atesta faptul ca echipa olandeza AZ 67 Alkmaar a fost interesata de serviciile lui Andrey.

„Astept scuzele celor care au pus la indoiala veridicitatea afirmatiilor pe care le-am facut referitor la oferta transmisa de AZ 67 Alkmaar lui Andrey Nazario Afonso”, a mai spus Mihai Stoica.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: