test

Mititelu: “A fost viciere clara de rezultat”

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu (in imagine), consideră că rapidiştii au influenţat maniera de arbitraj în meciul de sâmbătă (0-0) disputat pe stadionul Naţional din complexul Lia Manoliu.

“îmi pare rău pentru Copos că a apelat la lucruri din astea. Dacă înainte Rapidul era contra sistemului, acum se pare că e în interiorul lui”, a declarat Mititelu. Acesta şi-a argumentat apoi ideea: “Arbitrul ne-a tocat la acele faze mărunte, cu toate faulturile dictate împotriva noastră în prima repriză, până la faza când Wobay a scăpat singur, dar acel cretin de arbitru a ridicat fanionul. A fost o viciere clară de rezultat făcută de Rapid la ei acasă”.

Patronul Universităţii consideră că “sistemul e mult prea corupt, deoarece la conducerea fotbalului sunt oameni care au fost şi în comunism şi au rămas cu aceeaşi mentalitate”. “Când a venit Crăciunescu şi era pus pe treabă, l-au dat afară”, a mai spus Adrian Mititelu, după care a făcut referire şi la actualul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor: “Gheorghe Constantin se pare că e depăşit de situaţie”.

Stiri recente

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători. Cei 32 de jucători...