Mircea Sandu: “Rapid trebuie sa accepte sa joace la Craiova”

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, si-a exprimat miercuri, la Deva, punctul de vedere cu privere la orasul in care se va disputa meciul Rapid – Poli Timisoara, contand pentru etapa a XX-a a Ligii I. 

“Regulamentul spune că directorul de competiţii din FRF, LPF sau AJF, după caz, este cel care decide locul de disputare a competiţiei în anumite condiţii, la minimum 150 de kilometri şi în aşa fel încât să nu vitregească echipa adversă care nu are nicio vină în parcursul ei de deplasare. Cred că varianta Braşov era o idee bună, însă directorul de competiţii al FRF a decis alt loc, Craiova. Nu înţeleg ambiţiile celor două cluburi. Mă întreb, dacă era vorba despre un meci de Cupă şi se înţelegeau părţile să joace la Craiova….. Rapid face din ţânţar armăsar. în plus, este televiziunea care vrea să transmită meciul în direct, în nocturnă. La Braşov nu este nocturnă, la Craiova este. Din drepturile de televizare în contul cluburilor intră 7- 8 milioane de euro pe an”, a declarat Mircea Sandu.

Stiri recente

Gabriela Ruse, în semifinale la Trophee Clarins

Gabriela Ruse, 148 WTA, s-a calificat în semifinalele turneului WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris. Ruse a învins-o în...