Te asteptam si pe retelel sociale

Nationala

Mircea Sandu a fost ales in Comitetul Executiv al UEFA

In cadrul alegerilor care au avut azi loc la Dusseldorf, in Germania, presedintele FRF, Mircea Sandu a fost ales cu 32 de voturi din 52 in Comitetul Executiv al UEFA!

Sandu s-a situat pe locul 3 în preferinţele votanţilor, dupa Angel Maria Villar (Spania) cu 42 voturi si Senes Erzik (Turcia) 37 voturi.

In vârsta de 54 de ani, Mircea Sandu se afla în fruntea FRF din anul 1990. în prima ligă a României, Mircea Sandu a jucat 442 de meciuri, dintre care 422 numai la Sportul Studenţesc, echipă pentru care a marcat 165 de goluri. La echipa naţională a jucat 18 partide şi a înscris de şase ori.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: