Te asteptam si pe retelel sociale

Ştiri

Mihăiță Neșu mănâncă singur, la 10 ani după ce a rămas paralizat

Mihăiță Neșu (37 de ani) face progrese remarcabile in tentativa de recuperare dupa teribila accidentare suferită în 2011, în urma căreia a rămas paralizat.

La 10 mai 2011 s-a produs tristul eveniment in urma caruia Nesu a ramas cu sechele pe viata, dupa ce un coleg de echipa de la formatia olandeza FC Utrecht a cazut peste el la un banal antrenament. De-atunci a urmat o lunga perioada de refacere, in care „Bisonul” a luptat zi de zi pentru a se intoarce la o viata normala.

„BUCURIE MARE! Mihai Nesu mananca singur cina la aproape 10 ani dupa accident! Dupa cum observati Mihai este ajutat de niste ustensile speciale dar independenta primita astfel e foarte importanta! Slava lui Dumnezeu!”, a fost mesajul Fundatiei create de fostul international roman.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: