Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Mihai Stoica despre situatia la zi a Stelei

Intr-un interviu acordat site-ului oficial al clubului Steaua, Mihai Stoica incearca sa explice motivele pentru care tot mai multi fotbalisti ai Stelei se accidenteaza.

Cine este vinovat de accidentarile pe banda rulanda din lotul Stelei?

Sunt excluse ipotezele conform carora procesul de pregatire si medicatia n-au fost in regula. Nu au fost accidentari identice iar de controale anti-doping nu am dus lipsa, chiar am avut unul inopinat de la UEFA si au fost testati toti jucatorii. Unii „specialisti” din tara noastra, sub protectia anonimatului sau nu, emit judecati fara sa cunoasca datele problemei. Situatia Stelei nu e singulara, alte doua echipe de Champions League, Chelsea si Valencia se confrunta cu acelasi gen de probleme. Sunt exemple chiar si in Romania, Rapid si Timisoara au avut un numar important de jucatori indisponibili.

Unii suporteri se plang de campania slaba de achizitii…

La Steaua nu vor veni jucatori doar de dragul de a face conferinte de presa. Au venit Andrey si Croitoru, a plecat doar Carlos. Ii avem pe Dica si Oprita accidentati dar in acelasi timp un lot numeros si valoros. Unii suporteri s-au plans de campania de achizitii si anii trecuti dar important e ca nu s-au plans de rezultate. Cate echipe importante din Europa au facut mutari spectaculoase in aceasta perioada?

Infuzie de tineret in cantonametul din Cipru

 

A trecut ceva timp de cand un jucator produs 100 % al Stelei a devenit un jucator de baza al echipei de seniori. De la Iancu, nascut in 1988, continuand cu Ochirosii si Prunescu, ambii 1989 si terminand cu Rusu, 1990 (1,91m), toti sunt jucatori talentati. Cine va profita de sansa pe care i-a oferit-o Oli, vom vedea. De la Ogararu si Paraschiv, n-au fost decat prezente meteorice, gen Litu si Simion.

Vom juca in Cupa cu Otelul. Greu?

Probabil. Otelul este singura echipa care ne-a batut fara Corpodean in campionat. Trebuie sa ne luam revansa in fata unui antrenor pe care-l apreciez si care a avut curaj sa riste impotriva noastra si sa joace deschis.

Sursa: steauafc.com.

Citeste mai multe!