Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Mihai Neșu, invitat de onoare de FCSB pe Arena Națională

Mihai Neșu a fost invitat de onoare la FCSB – FC Voluntari, în premieră pe Arena Națională. Fostul jucător al roș-albaștrilor a fost invitat de cei de la FCSB să urmărească întâlnirea cu FC Voluntari.

”Am venit direct de pe drum, de la Oradea. E prima oară aici, nu am mai fost pe Arena Națională. Am venit direct la meci ca să nu îl pierd. Am vrut să vin neapărat să mă întâlnesc cu Meme, cu Cătălin, cu băieții pe care îi mai știu din foștii colegi. Sunt bucuros și nerăbdător să mai văd și eu un meci. Nici la televizor nu am mai văzut. Îmi era dor să mă întâlnesc cu prietenii mei. Am adus și urnele de la fundație. Mai strângem bani pentru proiectul nostru. S-au scumpit materialele de constructie, bugetul inițial a fost dat peste cap și trebuie să mai strangem vreo 1,8 milioane de euro”, a declarat Mihăiță Neșu.

Mihai Neșu a suferit un accident grav după o aterizare greșită la un antrenament al lui Utrecht, în urmă cu peste 10 ani.

(Foto: Facebook @FCSBOfficial)

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: