Messi si-a imitat idolul si a inscris cu mana

Lionel Messi, atacantul campioanei Spaniei, FC Barcelona, a reusit sa inscrie sambata seara doua goluri in poarta lui Espanyol, insa unul dintre acestea a fost marcat cu mana. Partida, contand pentru etapa a 37-a a Primerei Division, s-a incheiat la egalitate, scor 2-2.

In minutul 43 al meciului, la scorul de 1-0 pentru oaspeti, Messi a marcat cu mana, dupa o centrare venita de pe partea dreapta. Nici centralul, nici tusierul nu au observat infractiunea atacantului argentinian, golul fiind validat.

Mesi l-a copiat astfel pe Diego Maradona, cel care a marcat un gol cu mana in poarta Angliei, la CM din 1986. Cu doua doua luni Inainte, acelasi Messi il imita pe idolul sau, dupa reusita din meciul cu Getafe, gol ce a amintit de cel marcat de Maradona tot contra Angliei in sferturile de finala ale Campionatului Mondial din Mexic 1986.

Stiri recente

Marian Drăgulescu, printre giganți, pe terenul de baschet: A fost ultimul turneu Sport Arena Streetball înainte de marea finală din septembrie

Legendarul gimnast Marian Drăgulescu a fost prezent în weekend la ultimul turneu din circuitul național de baschet 3x3 Sport...