Messi, așteptat de sute de fani încă de la aeroport în Beijing

Lionel Messi a sosit sâmbătă la Beijing cu un avion privat pentru un meci amical, unde câştigătorul Cupei Mondiale cu Argentina a fost întâmpinat de fani entuziaşti.

“Messi! Messi!”, au scandat câteva sute de fani care îl aşteptau la aeroport, toţi purtând tricoul cu dungi alb-albastre şi albe al numărului 10 al Albicelestei, potrivit unor imagini virale postate pe reţelele de socializare.

Alte câteva sute de persoane aşteptau în faţa hotelului său, nu departe de malul râului Liangma, un râu popular pentru Beijing, pe care se plimbă locuitorii oraşului.

Fanii, care iniţial erau calmi şi mai degrabă rezervaţi, au strigat brusc în cor numele idolului lor când au crezut că au văzut autobuzul lui Lionel Messi, după cum notează AFP.

La orele prânzului, sosirea campionului mondial în China a fost cel mai discutat subiect pe reţeaua de socializare Weibo.

“Vreau neapărat să îl văd pe Messi”, a scris un utilizator, reluând alte comentarii. “Încă simt emoţiile meciului care a adus Argentinei Cupa Mondială”, a spus un altul.

Stiri recente

Ana Bogdan a câştigat turneul WTA Parma Ladies Open

Ana Bogdan a câștigat turneul WTA 125 Parma Ladies Open, după ce a învins-o în finală pe slovaca Anna...