Te asteptam si pe retelel sociale

Business

Messi a fost votat cel mai bun jucător din istorie

Lionel Messi a avut o Cupă Mondială dezamăgitoare, dar popularitatea sa nu a avut de suferit. Pentru mulţi fani, argentinianul rămâne cel mai bun fotbalist din istorie.

O nouă confirmare este oferită de rezultatele unui sondaj în care Messi le-a luat faţa lui Cristiano Ronaldo, Pele şi Diego Maradona. Starul Barcelonei a primit aproape jumătate dintre cele peste 26.000 de voturi exprimate.

„Messi, votat cel mai bun din toate timpurile”, anunţă ziarul de casă al campioanei Spaniei, Mundo Deportivo, care citează un sondaj realizat de popularul site Sportbible.

Fanii au avut patru variante de vot, iar majoritatea opţiunilor s-au îndreptat către Messi (44%), urmat în clasament de marele său rival, Cristiano Ronaldo (36%), şi de Pele (15%).

Suprrinzător, Maradona a fost preferat de doar 5% dintre cei care au votat, probabil şi din cauza comportamentului pe care El Pibe d’Oro l-a avut în Rusia, la recent încheiata Cupă Mondială.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: