Te asteptam si pe retelel sociale

Multimedia

Meciul de handbal România – Polonia, transmis de TVR 2

Românii au urmărit miercuri în direct la TVR 2 cum spaniolul Xavier Pascual, tehnicianul Barcelonei, a făcut minuni pe banca tehnică a României. Naţionala noastră masculină de handbal, care nu a mai ajuns la un turneu final continental de 20 de ani, a debutat cu dreptul în preliminariile europene, câştigând la Minsk, în faţa unei formaţii de top, Belarus. Cu o defensivă de fier şi cu portarul Mihai Popescu în zi de graţie, reprezentanţii noştri au obţinut o victorie uriaşă, cu 26-23, un succes de moral înaintea partidei de duminică de la Cluj cu marea favorită a grupei, Polonia, locul 4 la Jocurile Olimpice. Din aceasta grupă, din care mai face parte şi Serbia, se vor califica primele două la Campionatul European din Croaţia 2018, dar şi echipa clasată pe locul 3, cu cel mai bun punctaj din cele 7 grupe preliminare.

TVR 2 va transmite duminică, 6 noiembrie, de la ora 20.00, în direct de la Cluj Napoca – meciul România – Polonia, comentariul fiind asigurat de Dragoş Bocanaciu.

„Un început de drum care se doreşte a culmina cu Calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokio din 2020. Un început de drum al lui Xavi Pascual la cârma Echipei Naţionale. Avem patru ani să construim o echipă competitivă. Cred cu tărie că avem jucători care pot face România mândră de Handbalul Masculin. Acum, avem nevoie de sprijinul iubitorilor de Handbal din toată ţara, pentru ca Echipa Naţională de Handbal Masculin să înceapă să păşească pe drumul plin de performanţe al predecesorilor lor. Hai, România! Handbalul, Sport National!”, declară Alexandru Dedu, preşedinte F.R.H.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: