Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Marius Niculae: ”Vrem sa castigam tot pana la finalul campionatului”

Atacantul lui Dinamo, Marius Niculae, a declarat miercuri că roş-albii sunt conectaţi pentru meciul cu Gloria Bistriţa şi îşi doresc să învingă toate adversarele până la finalul campionatului, informeaza NewsIn.

„Vom avea un meci foarte greu la Bistriţa, dar sper să luăm toate cele trei puncte. Suntem la egalitate de puncte cu echipa de primul loc şi vrem să câştigăm totul până la sfârşitul campionatului. Suntem conectaţi la acest meci pentru că este cel mai apropiat şi este foarte important”
, a spus Marius Niculae.

La rândul său, Nicolae Mitea, care a fost convocat de Mircea Rednic pentru întâlnirea cu Gloria Bistriţa, a afirmat că este pregătit să redebuteze în tricoul alb-roşu: „Nu cred că pot duce un meci întreg, pentru că vin după o perioadă lungă de inactivitate, dar sunt pregătit să joc. Am puţine emoţii, pentru că m-am întors în ţară, dar asta nu-mi va afecta evoluţia din teren. Bistriţa este o echipă bună, joacă bine pe teren propriu, vrea să câştige, dar şi noi vrem acelaşi lucru, ca să rămânem sus în clasament”.

Meciul Gloria Bistriţa-Dinamo, din etapa a 9-a a Ligii I, se va disputa, vineri, de la ora 16:30.

Citeste mai multe!