Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Marius Niculae, tinut pe loc la Iverness

Clubul Inverness a respins două oferte primite pentru transferul atacantului Marius Niculae, iar publicaţia Aberdeen Press and Journal scrie că grupările care ar fi încercat să-şi asigure serviciile internaţionalului român au fost Dinamo Bucureşti şi SC Karlsruhe, din Germania.

Potrivit sursei citate, gruparea SC Karlsurhe ar fi înaintat o ofertă apropiată de suma pe care Inverness speră să o obţină pe internaţionalul român, 500.000 de lire sterline.

Vicepreşedintele de la Inverness, Graeme Bennett, a declarat că, în urma unei discuţii cu Marius Niculae s-a convenit ca internaţionalul român să fie anunţat atunci când pe adresa clubului va sosi o ofertă convenabilă de transfer:

Am avut o discuţie prietenească şi constructivă cu Marius. L-am anunţat că am primit oferte pentru el de la două cluburi şi că le-am respins deoarece nu erau realiste. Marius ne-a comunicat că, dacă vom mai primi oferte pentru el, ar dori să aibă şansa să le analizeze. Clubul a fost de acord să-l informeze cu privire la orice ofertă convenabilă şi apoi să-i permită să discute direct cu gruparea care îl doreşte. Între timp, el a început pregătirile cu echipa şi rămâne la dispoziţia antrenorului, a declarat presedintele lui Iverness.

Citeste mai multe!