MARIUS LACATUS: ”NICOLAE MANEA A VENIT LA VESTIAR SI NE-A AMENINTAT CU MOARTEA!”

Antrenorul principal al Stelei, Marius Lacatus (foto), a declarat, vineri seara, la Antena 1, ca jucatorii si cei din staff-ul formatiei ros-albastre au fost amenintati cu moartea de directorul tehnic al Rapiului, Nicolae Manea.

„Domnul Manea a venit si a dat cu picioarele in usa de la culoarul care duce spre vestiarul Stelei si ne-a amenintat ca ne omoara”, a declarat Marius Lacatus, in cadrul unei interventii telefonice la emisiunea Marius Tuca Show.

„Nu cred ca domnul Manea v-a amenintat ca va omoara. Il cunosc pe domnul Manea foarte bine si nu putea sa adreseze astfel de cuvinte unei echipe oaspete, niciodata!”, a fost replica patronului din Giulesti, George Copos.

Tehnicianul formatiei din Bd. Ghencea a declarat ca nu i se pare normal ca Steaua sa fie scoasa tap ispasitor pentru incidentele de la meciul din Giulesti.

„Steaua este scoasa tap ispasitor din tot acest scandal care s-a iscat. Steaua nu a cauzat nicio problema, din contra, cand vad la televizor ca jucatorii Stelei au fugit ca niste lasi de pe teren, ca nu au vrut sa continue lupta, mi se pare anormal. Eu sunt un luptator si jucatorii nostri la fel”, a precizat Lacatus.

Meciul dintre Rapid Bucuresti si Steaua, din etapa a XXIV-a a Ligii I, a fost oprit de centralul intalirii, Alexandru Deaconu, in minutul 74. Arbitrul a fost lovit in cap de o bricheta aruncata din tribuna a doua a stadionului Giulesti si a hotarat ca meciul nu mai poate fi continuat.

Stiri recente

Ce dietă are David Popovici, românul care a cucerit lumea natației! Cât înoată zilnic! „Ard foarte mult”

David Popovici a câștigat medalia de aur în proba de 100 m liber la Campionatele Europene de nataţie de...