Marius Croitoru e noul antrenor al FC Argeș!

Antrenorul Marius Croitoru a fost instalat ca antrenor al celor de la FC Argeş. Anunțul a fost făcut de echipa piteşteană pe site-ul oficial.

„Clubul FC Argeş şi Marius Croitoru au ajuns la un acord pentru postul de antrenor al grupării din Trivale”, arată sursa citată.

Croitoru va fi prezentat oficial joi, la ora 11:00, în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc în sala de şedinţe a Primăriei Piteşti.

Marius Croitoru e noul antrenor al FC Argeș!

În vârstă de 42 de ani, Marius Croitoru îl înlocuieşte în funcţie pe Andrei Prepeliţă, demis la 24 octombrie, după înfrângerea cu Petrolul Ploieşti (scor 0-2) din etapa a 15-a a Superligii.

Marius Croitoru a condus ultima oară pe FC U Craiova, grupare de la conducerea căreia a demisionat la 10 octombrie, după eşecul suferit cu Chindia Târgovişte (scor 0-1), în etapa a 13-a a Superligii.

Pentru Marius Croitoru, FC Argeş este a treia echipă din cariera de antrenor, după FC U Craiova 1948 şi FC Botoşani.

„Clubul FC Argeș și Marius Croitoru au ajuns la un acord pentru postul de antrenor al grupării din Trivale. Tehnicianul în vârstă de 42 de ani va fi prezentat oficial joi, 27 octombrie 2022, la ora 11.00, în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc în sala de ședințe a Primăriei Pitești” e anunțul integral al clubului FC Argeș.

 

Stiri recente

Bergodi – E cel mai greu moment al carierei mele în România

Cristiano Bergodi a spus după înfrângerea Rapidului cu Sepsi din în play-off-ul Superligii că este cel mai greu moment...