Marian Drăgulescu nu renunţă la visul olimpic, nici la 40 de ani

Marian Drăgulescu nu se dă bătut! Chiar dacă Jocurile Olimpice au fost amânate pentru anul viitor, gimnastul român vrea să lupte pentru o medalie. În vara lui 2021, Drăgulescu va avea aproape 41 de ani.

Marian Drăgulescu demonstrează încă o dată că vârsta nu poate sta în calea dorinţei de performanţă. Cel mai titrat gimnast român al tuturor timpurilor nu renunţă la visul suprem, acela de a obţine aurul olimpic, singurul titlu care îi lipseşte din palmaresul impresionant. La 39 de ani, Drăgulescu se calificase la Jocurile Olimpice, care ar fi trebuit să aibă loc în vara acestui an, la Tokyo. Din cauza pandemiei de coronavirus, cea mai importantă competiţie sportivă a fost amânată pentru anul viitor, dar acest lucru nu l-a demoralizat pe Drăgulescu. Chiar dacă vara viitoare, gimnastul român va avea aproape 41 de ani, acesta le-a promis fanilor că va fi prezent la Jocuri. 

Stiri recente

Rapid a învins în derby-ul cu FCSB, 2-0. Giuleștenii, neînvinși în fața campioanei

Rapid a învins FCSB, 2-0, în ultimul meci din etapa a 10-a a play-off-ului Superligii. Echipa din Giulești a câștigat...