Marian Coman, câștigătorul setului de mingi de la Alexandrion Grup (ediția a II-a)

Marian Coman din Băiculești (județul Argeș) este câștigătorul setului de mingi oferit de Alexandrion Grup și Fundația Alexandrion din cadrul celei de a doua ediții a concursului inițiat de Revista Sport Magazin (sportm.ro).

ÎNTREBARE CONCURS: Câte ediții ale Galei Trofeelor Alexandrion au avut loc până acum?

Răspuns concurs: Două ediții – răspuns care a putut fi găsit în pagininile revistei –  AICI.

Pentru a intra în tragerea la sorți pentru câștigarea premiului este să dați Like paginilor de facebook https://www.facebook.com/Sport-Magazin-172370289475763/ și https://www.facebook.com/DistileriileAlexandrion/?__mref=message_bubble și să trimiteți răspunsul la întrebare pe adresa de mail contact@sportm.ro.

Va urma cea de a treia ediție a concursului, care are ca premiu un set de patru mingi oferite de Alexandrion Grup și Fundația Alexandrion.

Mai multe detalii puteți afla citind regulamentul concursului, pe care îl regăsiți mai jos.

Regulament CAMPANIE “Mingi pentru suporteri”:
Art. 1. Organizatorul Campaniei:

Art. 2. Durata și aria de desfășurare a Campaniei:

Perioada de desfășurare a prezentei CAMPANII va fi 5 APRILIE 2017 – 31 IULIE 2017. Campania se desfășoară exclusiv pe teritoriul României.

Art. 3. Mecanismul de desfășurare

Tema concursului:

Dacă ai peste 14 ani, poți câștiga de două ori pe lună câte un set de patru mingi (de fotbal, de handbal, de rugby și de baschet) puse la dispoziție de Fundația Alexandrion și Alexandrion Grup România, dacă răspunzi corect la întrebare pe mailul contact@sportm.ro.

Pentru a participa la concurs, utilizatorii trebuie să citească Regulamentul de concurs și, în situația în care optează pentru înscriere, să parcurgă cumulativ în perioada de desfășurare a Concursului următoarele etape:

Să acceseze pagina de Facebook (oficială) „Sport Magazin (sportm.ro)” și să bifeze opțiunea „Like” ;
Să acceseze pagina de Facebook (oficială) „Alexandrion „ și să bifeze opțiunea „Like” ;
Să trimită mail pe adresa contact@sportm.ro cu răspunsul corect la întrebarea adresată participanților de către organizatorii acestui concurs. De asemenea, va rugăm ca în mail-ul trimis să ne transmiteţi numărul dumneavoastră de telefon și adresa.
Un participant va avea dreptul să participe de pe un singur cont pe durată campaniei. În cazul în care Organizatorul va identifica mai multe conturi ca aparținând aceluiași participant, acesta își rezervă dreptul a anula atât conturile cât și participările acestuia.

Câștigătorul va fi contactat prin email, iar numele său va fi afișat pe pagina de Facebook Sport Profit în ziua extragerilor.

Art. 4. Premiile Campaniei și acordarea acestora

În cadrul Campaniei “Mingi pentru suporteri” se vor acorda peste 50 de mingi din patru discipline sportive (handbal, rugby, fotbal și baschet).

Art.5. Desemnarea Câștigătorului

Desemnarea câștigătorului se va face prin tragere la sorți la finalul fiecărei săptămâni.
Organizatorul are obligația de a anunța câștigătorul prin email în ziua tragerii la sorți, la adresa de email declarată în momentul înscrierii în promoție.
Organizatorul va încerca să contacteze prin email câștigătorul de maxim 2 ori, în maxim 48 de ore de la tragerea la sorţi.
4.Organizatorul își asumă dreptul de a trimite prin Poșta Română premiile câștigătorilor cu domiciliul în provincie. Pentru cei cu reședința în București, înmânarea premiilor se va face personal de către un reprezentant al campaniei.

5.În cazul în care câștigătorul nu și-a revendicat premiul (nu a răspuns la email, refuză premiul sau nu respectă condițiile și termenele impuse de prezentul regulament etc.) în termen de 6 zile calendaristice din momentul ultimei notificări trimise, acesta este considerat câștigător nevalidat și va pierde orice drept asupra premiului câstigat.

Art. 6. Litigii

În cazul unor potențiale litigii apărute între organizator și participanții la Campanie, acestea vor fi soluționate pe cale amiabila. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, părțile implicate vor înainta litigiul spre soluționare instanțelor competențe române.

Art. 7. Regulamentul campaniei

Regulamentul campaniei este disponibil gratuit oricărui participant pe site-ul sportm.ro.

Stiri recente

Eveniment dedicat presei sportive, la magazinul Alexandrion Experience

Un eveniment dedicat presei sportive a avut loc la magazinul Alexandrion Experience. Unde s-a socializat, s-a vorbit despre...