Marele premiu în noul sezon „Vocea României” va fi oferit de CEC Bank

CEC Bank devine sponsorul principal al sezonului 10 al show-ului de televiziune Vocea României de la Pro TV și va oferi marele premiu.

Fondată în 1864 și denumită inițial Casa de Depuneri și Consemnațiuni, instituția a devenit în scurt timp un simbol național și un pilon important pentru valorile autentice românești.

“Credem că vocea românilor este una dintre cele mai importante valori de promovat. Ne bucurăm că putem fi parte dintr-un proiect care susține și ajută la descoperirea, cultivarea și perfecționarea vocilor românilor. Pentru noi, asocierea cu Vocea României este un pas firesc în evoluția brandului. Se simte acum mai mult ca oricând nevoia unei experiențe de brand captivante, diferențiatoare și personală în fiecare punct de contact cu clientul”, Alexandra Frunză, Identity & Communication Director, CEC Bank.

“De-a lungul anilor, pe scena de la Vocea României au urcat oameni cu voci remarcabile. Acum, în sezonul 10, căutăm o nouă voce care să ajungă la inimile telespectatorilor și care să câștige trofeul Vocea României 2022 și marele premiu, în valoare de 100.000 euro, oferit de CEC Bank”, a spus Felicia Toma, Executive Producer Pro TV.

CEC Bank este instituția financiară cu cea mai lungă tradiție din România.

Stiri recente

România trebuie să debuteze cu victorie în Andorra

de Levente Balint  ”Tricolorii” atacă Europeanul într-una din cele mai ușoare grupe posibile, cu Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra....