Te asteptam si pe retelel sociale

Liga Campionilor

Maldini aproape de un nou record

Paolo Maldini, fundasul lui AC Milan, va deveni cel de-al cincilea fotbalist si primul italian care va evolua in cel de-al 100-lea meci in Liga Campionilor, daca va intra in meciul din seara aceasta cu Celtic.

Italianul, in virsta de 38 de ani, este anuntat titular in meciul din optimile celei mai importante competitii intercluburi si va fi cel mai probabil cel de-al cincilea jucator ca atinge borna celor 100 de prezente in Liga Campionilor. Ceilalti fotbalisti care au reusit aceasta peerformanta sint Raul (106 meciuri), Roberto Carlos (105), David Beckham (102), Oliver Kahn (100).

Maldini a mai atins alte doua recorduri in Liga Campionilor: cel mai rapid gol inscris in finala competitiei, dupa 51 de secunde, impotriva lui Liverpool, si este cel mai in virsta fotbalist care a inscris intr-o finala. El detine si recordul de selectii in nationala Italiei, cu 126 de aparitii.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: