Maldini aproape de un nou record

Paolo Maldini, fundasul lui AC Milan, va deveni cel de-al cincilea fotbalist si primul italian care va evolua in cel de-al 100-lea meci in Liga Campionilor, daca va intra in meciul din seara aceasta cu Celtic.

Italianul, in virsta de 38 de ani, este anuntat titular in meciul din optimile celei mai importante competitii intercluburi si va fi cel mai probabil cel de-al cincilea jucator ca atinge borna celor 100 de prezente in Liga Campionilor. Ceilalti fotbalisti care au reusit aceasta peerformanta sint Raul (106 meciuri), Roberto Carlos (105), David Beckham (102), Oliver Kahn (100).

Maldini a mai atins alte doua recorduri in Liga Campionilor: cel mai rapid gol inscris in finala competitiei, dupa 51 de secunde, impotriva lui Liverpool, si este cel mai in virsta fotbalist care a inscris intr-o finala. El detine si recordul de selectii in nationala Italiei, cu 126 de aparitii.

Stiri recente

Dacă Messi juca pentru noi, iar Lewandowski pentru Argentina, Messi nu ar fi marcat, iar Lewandowski ar fi înscris 5 goluri – spune selecționerul...

Selecţionerul Poloniei, Czeslaw Michniewicz consideră că Robert Lewandowski ar fi marcat 5 goluri dacă ar fi jucat pentru Argentinei...