Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Mai poate fi ajunsă?

După un început de campionat în care a jucat excepţional, Dinamo se află în fruntea clasametului Ligii I, la o distanţă care lasă puţine speranţe urmăritoarelor

Avansul luat de Dinamo în prima parte a sezonului i-a asigurat un retur linişit în drumul spre cel de-al 18-lea titlu naţional. Trofeul de anul acesta ar veni însă cu un bonus foarte important. Datorită parcursului bun din ultimii ani al echipelor româneşti în competiţiile europene, campioana va juca direct în grupele Champions League. O asemenea participare aduce, pe lîngă faima de a fi jucat în cea mai prestigioasă competiţie intercluburi din lume, şi cîştiguri de aproximativ 10 milioane de euro, sumă considerabil mai mare decît bugetul oricărui club din România. Stelei şi Rapidului nu le mai rămîne, teoretic, decît să spere la mulţi paşi greşiţi din partea „cîinilor roşii” şi să lupte în continuare pentru locul doi, care duce în tururile de calificare pentru Champions League.

Nici o revenire

în ultimul deceniu nu a existat nici o revenire spectaculoasă în clasamentul primei ligi. Toate formaţiile care s-au clasat la finalul turului pe locul I au reuşit să cîştige campionatul. Singurul sezon cu probleme pentru campioana de toamnă a fost sezonul 2001-2002. La finalul turului Dinamo avea un avans de două puncte faţă de FC Naţional. După încă patru etape din retur, „cîinii roşii” acumulaseră o diferenţă de opt puncte. A urmat însă pentru dinamovişti o serie incredibilă de meciuri fără victorie, care a culminat cu înfrîngerea din runda a 25-a, chiar în faţa contracandidatei la titlu, FC Naţional. Din acel moment, Dinamo a coborît la un punct în spatele bancarilor pînă în ultima etapă. Dar în acel an campionatul avea să fie jucat din nou la Craiova. în urmă cu patru ani, Universitatea oferise titlul Stelei prin egalul obţinut în ultima etapă în faţa Rapidului. Istoria titlului avea să se repete. Craiova încurca din nou liderul în ultimul meci al sezonului şi oferea titlul de data aceasta lui Dinamo. FC Naţional rata astfel şansa de a cîştiga primul titlu din istorie.      

Continurarea in numarul 54 al Sport Magazin powered by kicker
                                                      

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: