Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Lyon trece cu greu de anonima Laon

în ciuda diferenţei de valoare şi nume, Olympique Lyon, campioana en-titre din Franţa, s-a întrebuinţat serios pentru a trece de anonima Laon, 3-1 în Cupa Franţei.

Laon a deschis scorul prin Coffman în minutul 20 dar Lyon a întors rezultatul având majoritatea vedetelor pe teren mai ales că golurile au fost marcate de Clerc, Govou şi Fred.

Nici celelalte favorite nu au avut viaţă mai uşoară dar majoritatea s-au calificat mai departe, Sedan a învins pe Calais cu 2-1, Marseille s-a impus după prelungiri la Le Mans, 1-0, gol Niang în minutul 120 şi după ce gazdele au rămas în 10 încă din minutul 43, Sochaux a învins cu un gol marcat în ultimul minut pe amatorii de la Lyon la Duchere, 2-1, Bordeaux a avut mari emoţii cu Niort, 8-7 după lovituri de departajare, 3-3 după 120 de minute deşi oaspeţii au jucat practic tot meciul în 10, Lens s-a impus cu 3-1 la Orleans, Valenciennes cu 2-1 la Romartin şi Lille cu 3-2 la Strasbourg.

în celelalte partide, Amiens – Nantes 1-3, Bois Guillaume – Vannes 6-7 după lovituri de departajare, Clermont Foot – Rodez 1-0, Pontivy – Montceau 0-2, Jarville – Libourne St. Seurin 3-5 după prelungiri, Montpellier – Nice 5-3 după lovituri de departajare, faza 16-imilor de finală urmând a se încheia cu meciurile Paris Saint Germain – Guegnon şi Monaco – Toulouse programate duminică seară.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: