Lupta în cuşcă dintre Elon Musk şi Mark Zuckerberg ar putea genera peste 1 miliard de dolari

Lupta în cuşcă dintre Elon Musk şi Mark Zuckerberg ar putea genera peste 1 miliard de dolari, apreciază Preşedintele UFC, Dana White.

Musk şi Zuckerberg sunt ”cât se poate de serioşi” în privinţa unui schimb de lovituri în Octogon, iar fanii vor trebui să plătească dacă vor dori să urmărească.

”Mark Zuckerberg m-a contactat primul şi a spus ”vorbeşte serios?””, a spus White pentru presă.

Când promotorul l-a contactat pe Musk, CEO-ul Tesla i-a spus: ”Da, vorbesc serios”.

White a declarat că se află deja ”în stadiile incipiente” de a planifica lupta, dar nu a ezitat să-şi exprime entuziasmul pe care se aşteaptă să-l creeze meciul.

”Aceasta ar fi cea mai mare luptă din istoria lumii, mai mare decât orice s-a făcut vreodată. Ar doborî toate recordurile cu plata-per-vizionare”, a spus el.

În timp ce un plata-per-vizionare standard a UFC costă 80 de dolari, White a spus că va percepe 100 de dolari pentru meciul Musk-Zuckerberg.

Cea mai mare plata-per-vizionare a fost pentru meciul Conor McGrergor-Floyd Mayweather din 2017, a spus White, care a adus venituri de peste 600 de milioane de dolari.

Se pare că Mayweather a luat acasă 275 de milioane de dolari după ce a câştigat, în timp ce McGregor a plecat cu 85 de milioane de dolari.

Dar o luptă între Musk şi Zuckerberg, care sunt numărul 1 şi numărul 10 între cei mai bogaţi oameni de pe pământ, cu o avere netă combinată de 340 de miliarde de dolari, ar stabili cu uşurinţă un nou record, a spus White.

”Cred că (suma) se triplează faţă de meciul Mayweather-McGregor”, a spus el.

”Nu există limită pentru ceea ce poate face acest lucru”, a adăugat acesta.

 Cu toate acestea, cei doi directori, care au un istoric de neînţelegeri, probabil că nu caută să-şi mărească averile prin luptă.

În schimb, el a sugerat că fiecare va lupta pentru o organizaţie caritabilă la alegerea lor.

”Nu cred că vreunul dintre ei are nevoie de bani”, a spus White, adăugând că ”Aceşti tipi ar strânge sute de milioane de dolari pentru caritate”.

White a refuzat să speculeze când ar putea avea loc lupta, dar a spus că este gata să o organizeze.

”Dacă aceşti băieţi vorbesc serioşi, eu organizez lupte pe care oamenii vor să le vadă. Din asta îmi câştig existenţa”, a spus el.

Stiri recente

Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold, scor 28-27, în turul sferturilor European League, la handbal masculin

Dinamo Bucureşti a învins, acasă, echipa daneză Skjern Handbold, scor 28-27 (14-15), în turul sferturilor de finală ale European...