Lupescu: Nu exista niciun favorit pentru drepturile de televizare ale nationalei

0
144

Directorul general al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Ionut Lupescu (foto), a declarat, vineri, ca nu exista niciun favorit in cursa pentru drepturile de televizare ale nationalei de fotbal, iar cel mai important este ca, pe langa aspectul financiar, sa se asigure si promovarea echipelor reprezentative.

“Stiu cine sta in spatele atacurilor mizerabile din ultima saptamana, dar vreau sa clarific faptul ca nu exista niciun favorit in aceasta cursa. Ma intereseaza ca pe langa echipa de seniori sa promovam si celelalte nationale. Un trust care are mai multe televiziuni are un avantaj, dar asta nu inseamna ca a si castigat. Un meci al echipei nationale face audienta la orice televiziune, dar sunt sute de evenimente care pot promova si mai bine echipa nationala si asta ne dorim”, a declarat Lupescu.

Ionut Lupescu a comentat si insinuarile cu privire la avantajarea trustului MediaPro in cursa pentru drepturile de televizare ale echipei nationale, in schimbul achizitionarii de catre firma condusa de Adrian Sarbu a revistei Sport Magazin.

“Multa lume a asociat acest lucru cu revista Sport Magazin, afacerea mea personala, ca am vandut-o nu stiu carui trust si asa mai departe. Sunt numai tampenii. Nu vand revista mea, nu am de ce sa vand o afacere care merge foarte bine. Sunt doua lucruri distincte, total diferite”, a precizat oficialul FRF.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here