Lucian Goian ar putea reveni la Ceahlaul

Fundaşul Lucian Goian s-ar putea întoarce la Ceahlăul Piatra Neamţ, directorul executiv al nemţenilor, Ioan Mironaş, precizînd ieri că între cluburile Dinamo şi Ceahlăul există deja un acord de principiu pentru cedarea fotbalistului la formaţia antrenată de Florin Marin.

Mutarea este dictată de faptul că fundaşul central Valentin Avădanei este aproape de un transfer în China, locul său urmînd a fi luat de Lucian Goian, care ar putea reveni la Piatra Neamţ, după ce a mai jucat la Ceahlăul în returul sezonului trecut, la finele căruia nemţenii au promovat în prima ligă. Există un acord de principiu între cluburile Dinamo şi Ceahlăul pentru ca Lucian Goian să fie transferat la noi. îl aşteptăm în cantonamentul din Antalya să se alăture lotului nostru. Deocamdată nu s-a parafat nimic şi nici Lucian Goian nu a semnat, încă, un contract cu Ceahlăul, a anunţat Ioan Mironaş.

Stiri recente

Biserica Domnească din Curtea de Argeș și-a sărbătorit ocrotitorul

Înaltpreasfințitul Părinte Calinic a oficiat Sfânta Liturghie la hramul Bisericii Domnești din Curtea de Argeș, ctitorie începută de Domnitorul...