Te asteptam si pe retelel sociale

Liga Europa

Lucescu: Publicul a influentat arbitrajul

Mircea Lucescu, antrenorul echipei Sahtior Donetk, a pus pe seama arbitrajului rezultatul de egalitate, 2-2, obtinut joi impotriva Sevillei in optimile de finala ale Cupei UEFA. Lucescu considera ca echipa sa a fost dezavantajata in minutul 88, cand arbitrul Kassai a disctat penalty pentru gazde.

„Pacat ca am avut un astfel de arbitru. A fost foarte influentat de public, care a fost cel care a provocat al doilea penalti. înainte jucatorii de la Sevilla mai încercasera sa obtina penalti iar la ultima faza au reusit”, a declarat Lucescu.

„Am întâlnit cea mai buna echipa din Europa în acest moment. O echipa foarte bine organizata, disciplinata si cu o agresivitate fantastica. în fata unei astfel de echipei am avut ocazii bune pe contraatac. Returul va fi unul dificil, pentru ca Sevilla joaca bine în deplasare, astfel ca trebuie sa uitam acest rezultat si sa jucam pentru a câstiga”, a mai spus tehnicianul român.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: