Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Liverpool este noua campioană a lumii!

Liverpool a câştigat Campionatul Mondial al Cluburilor FIFA după o finală împotriva celor de la Flamengo, disputată la Doha.

Jurgen Klopp a folosit prima echipă în finala cu brazilienii de la Flamengo, dar tot a trăit cu emoţii. Cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0, cele 90 de minute. Golul victoriei şi de altfel singurul al partidei a venit în minutul 99, autor Robert Firmino. 

Flamengo, echipă la care au jucat nume importante pentru fotbalul mondial, precum Rafinha, Filipe Luis sau Gabriel Barbosa, a ratat o şansă uluitoare în minutele de final ale partidei şi scorul final a fost 1-0 pentru Liverpool. 

În semifinala competiţiei, Liverpool a trecut de mexicanii de la Monterrey, care sâmbătă a învins-o pe Al-Hilal, echipa lui Răzvan Lucescu, pentru locul trei. 

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: