LITUANIA – ROMANIA 0-1/ Nationala lui Razvan

1 Dănuţ Coman (FC Braşov)

De si mul ti s-au grabit sa îi cânte prohodul dupa plecarea de la Rapid, Coman a demonstrat ca ramâne un portar de mare valoare. Nu a gres it nici o faza, interven tiile sale precise dând sigurant a si aparatorilor din fat a sa.

2 Cristian Săpunaru (FC Porto)

Jucatorul rudimentar din urma cu câ iva ani, are acum o alta fat a. Sapunaru a evoluat exact în faza defensiva, fara sa lase nici un culoar atacantilor lituanieni. Nu a ezitat sa urce în atac s i sa centreze în careul advers.

3 Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk)

Experient a acumulata în meciurile tari ale Sahtiorului l-au transformat pe Ra t într-un titular indiscutabil la echipa nat ionala. Banda stânga a terenului o t ine în stapânire, iar centrarile sale sunt deseori devastatoare.

4 Cristian Chivu (Inter Milano)

Capitanul nat ionalei este stâlpul de temelie al echipei. Jucatorii se strâng practic în jurul sau, el fiind dispecerul din teren. Chivu nu este doar un jucator metronom, ci s i un adevarat comandant ascultat de coechipieri.

5 Mirel Rădoi (Al Hilal)

Faptul ca evolueaza într-un campionat cu bani, dar fara pretent ii, nu i-a s tirbit din valoare lui Radoi. Fostul stelist a demonstrat determinare, precum si acea elegant a caracteristica jocului sau.

6 Tiberiu Ghioane (Dinamo Kiev)

Jucatorul lui Dinamo Kiev reprezinta marele recâstig al noii echipe nat ionale. Ghioane a evoluat practic fara gre seala. Jocul sau este unul cerebral s i nici o minge nu este aruncata la întâmplare, ci cu o t inta precisa.

7 Bogdan Mara (CFR Cluj)

Pu ini ar fi crezut ca Mara va putea reveni în circuitul na tionalei. Fotbalistul clujenilor nu este doar un munte de talent. Mijlocas ul are stiint a de a scoate adversarii din joc s i de a oferi mingi utile atacant ilor.

8 Ciprian Marica (VfB Stuttgart)

Este viclean. Lasa senzat ia ca e ie sit din joc, apoi loves te letal. Marica ramâne atacantul complet. Chiar si când nu este într-o forma debordanta, îs i face datoria s i înscrie. Cu Lituania, putea reusi dubla daca nu se opunea bara.

9 Ciprian Tănase (FC Argeş)

Talent al s colii pites tene, jucator din stirpea lui Dobrin, Tanase reprezinta viitorul echipei nat ionale. Arata foarte mult tupeu în joc si nu pare intimidat de numele oricarui adversar. În multe momente este sclipitor.

10 Ionel Dănciulescu (Dinamo)

Chiar si atunci când nu înscrie este deosebit de util echipei. În pofida vârstei, Danciulescu depune un efort considerabil pe teren. Stie sa t ina mingea, sa ofere pase decisive coechipierilor si sa î si creeze propriile ocazii.

11 Iulian Apostol (Unirea Urziceni)

Indiscutabil, revela tia noii echipe. Jucatorul Urziceniului este un adevarat kamikaze. Dotat cu un exagerat spirit de sacrificiu, Apostol nu ezita sa se arunce cu capul în crampoanele adversarului, doar pentru a recupera balonul.

Mihai Roman (FC Braşov)-min.73

Timpul avut la dispozi ie nu i-a fost suficient pentru a arata tot ce poate. Cursele sale sunt debordante. Reprezinta o solu ie de viitor.

Costin Lazăr (Rapid)-min.90

A fost trimis pe teren doar pentru trecerea timpului.

Marius Niculae (Dinamo)-min.85

A jucat prea put in pentru a reus i ceva notabil.

Rezerve: Costel Pantilimon (FC Timis oara), Ovidiu Dananane (U. Craiova), Dorin Goian (Steaua), Gigel Bucur (FC Timi soara)

Stiri recente

Messi vrea să joace la și CM din 2026

Messi îşi doreşte mai mult ca niciodată să joace la următoarea Cupă Mondială, care va avea loc în Statele...