Liga I: FC Arges – FC Vaslui 1-1

0
86

Echipa lui Dorinel Munteanu (foto), FC Argeş, a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, în compania lui FC Vaslui, scor 1-1, în etapa a 22-a a Ligii I, iar gruparea piteşteană şi-a diminuat drastic şansele de a mai rămâne pe prima scenă fotbalistică.

Ciprian Tănasă obţine o lovitură liberă de la 18 metri. Dorinel Munteanu execută extrem de periculos, dar Hăisan are noroc şi balonul trece pe lângă poartă.

Piteştenii beneficiază de o nouă lovitură liberă, în minutul 30. Dorinel Munteanu centrează pentru Adrian Iordache, dar moldovenii reuşesc să respingă.

În minutul 43, Tameş reuşeşte să deschidă scorul cu o lovitură de cap spectaculoasă, din 6 metri.

Repriza a doua începe cum nu se poate mai prost pentru echipa lui Dorinel Munteanu. Hotoboc se ciocneşte cu Cr. Tănase, în minutul 46, la marginea careului de 16 metri, mingea ajunge la Temwanjera, care înscrie în poarta goală.

În minutul 60, Năstăsie îi pasează lui Tănasă, care de la numai 3 metri de poartă nu reuşeşte să marcheze din poziţie de unu la unu cu Hăisan.

Dorinel Munteanu iese de pe teren accidentat în minutul 90, Argeşul fiind obligat să evolueze în 10 jucători, în cele cinci minute de prelungire dictate de arbitrul Orlando Tandru.

FC ARGEŞ – FC VASLUI 1-1 (Tameş 43/Temwanjera 46)

FC Argeş: Hotoboc – Tănase, Ad. Iordache I, Milosevic, M. Stan – Prepeliţă, D. Munteanu, Tameş – Năstăsie (Bălţoi 68), Mitrovic (D. Rednic 88), Tănasă (Ad. Iordache II 74). Antrenor: Dorinel Munteanu.

FC Vaslui: Hăisan – Apostol, Panait, Buhuş, Andronic (Mardare 46) – Gheorghiu, Sabău, Ljubinkovic, Buhăescu (Zmeu 70) -Temwanjera, Neagu (Moraru 46). Antrenor: Viorel Hizo.

Cartonaşe galbene: Mitrovic (33), D. Munteanu 77/Apostol 76

Arbitri: Orlando Tandru – Sorin Caia, Claudiu Tripa

Stadion: Nicolae Dobrin

Spectatori: 5.000

Suporterii lui FC Argeş au afişat înainte de meci un mesaj pentru fostul jucător al piteştenilor, stelistul Nicolae Dică, al cărui tată a decedat joi. “Nu plânge Dică, tatăl tău de sus te veghează”, era scris pe mesajul argeşenilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here