Liga I: Ceahlaul Piatra Neamt – Farul 0-0

În al doilea meci de vineri din Liga I la fotbal, Ceahlăul Piatra Neamţ şi Farul Constanţa au încheiat la egalitate, 0-0, după un meci cenuşiu în care însă gazdele au avut prim-planul.

Aflată pe un loc de retrogradare în clasamentul din Liga I, Ceahlăul Piatra Neamţ şi-a pus mari speranţe în jocul de acasă cu Farul Constanţa mai ales că sub Pietricica venea o contracandidată la retrogradare care supravieţuieşte cu dificultate.

Gazdele au început în forţă meciul şi au dominat prim repriză dar apărarea constănţeană, cu un Vlas în zi de graţie, a rezistat eroic la ocaziile avute de Murgan, Vrăjitoarea, Mircea Ilie, Ruşmir şi ceilalţi nemţeni.

După pauză, jocul a început să se stingă, marcat şi de mutările făcute, şi s-a transformat cu timpul într-un spectacol plictisitor din care au lipsit cu desăvârşire fazele interesante excepţie făcând acţiunea oaspeţilor din minutul 75 care s-a încheiat cu un fault în postura de ultim apărător dar Forminte a văzut doar cartonaş galben.

Ceahlăul Piatra Neamţ – Farul Constanţa 0-0

Cartonaşe galbene: Forminte (75), Cebotaru (78) / Maxim (36), Todoran (70), Farmache (86)

Ceahlăul: Căt. Mulţescu – L. Goian, Nohai, Forminte, Văsâie – Murgan (Cebotaru 70), Ruşmir, C. Ilie, L. Negoiţă – Vrăjitoarea, M. Ilie. Antrenor: Florin Marin.

Farul:
Vlas – Băcilă (Gheară 88), I. Barbu, Şchiopu, Maxim – Farmache, Ben Teekloh, Senin, Todoran (M. Nae 82) – I. Apostol – Guriţă. Antrenor: Basarab Panduru.

Stiri recente

Cândea Andreea, jucătoarea ACS Fotbal Feminin Baia Mare, convocată în Echipa Națională U15

Echipa Națională de Fotbal Feminin U15 se pregătește pentru un stagiu intensiv de antrenament, ce va avea loc la...