Liga I: Ceahlaul Piatra Neamt – Farul 0-0

0
92

În al doilea meci de vineri din Liga I la fotbal, Ceahlăul Piatra Neamţ şi Farul Constanţa au încheiat la egalitate, 0-0, după un meci cenuşiu în care însă gazdele au avut prim-planul.

Aflată pe un loc de retrogradare în clasamentul din Liga I, Ceahlăul Piatra Neamţ şi-a pus mari speranţe în jocul de acasă cu Farul Constanţa mai ales că sub Pietricica venea o contracandidată la retrogradare care supravieţuieşte cu dificultate.

Gazdele au început în forţă meciul şi au dominat prim repriză dar apărarea constănţeană, cu un Vlas în zi de graţie, a rezistat eroic la ocaziile avute de Murgan, Vrăjitoarea, Mircea Ilie, Ruşmir şi ceilalţi nemţeni.

După pauză, jocul a început să se stingă, marcat şi de mutările făcute, şi s-a transformat cu timpul într-un spectacol plictisitor din care au lipsit cu desăvârşire fazele interesante excepţie făcând acţiunea oaspeţilor din minutul 75 care s-a încheiat cu un fault în postura de ultim apărător dar Forminte a văzut doar cartonaş galben.

Ceahlăul Piatra Neamţ – Farul Constanţa 0-0

Cartonaşe galbene: Forminte (75), Cebotaru (78) / Maxim (36), Todoran (70), Farmache (86)

Ceahlăul: Căt. Mulţescu – L. Goian, Nohai, Forminte, Văsâie – Murgan (Cebotaru 70), Ruşmir, C. Ilie, L. Negoiţă – Vrăjitoarea, M. Ilie. Antrenor: Florin Marin.

Farul:
Vlas – Băcilă (Gheară 88), I. Barbu, Şchiopu, Maxim – Farmache, Ben Teekloh, Senin, Todoran (M. Nae 82) – I. Apostol – Guriţă. Antrenor: Basarab Panduru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here