Liga Campionilor: PSV, fara sanse pe Anfield Road

0
147

În ciuda diferenţei clare dintre cele două echipe demonstrată în tur când Liverpool s-a impus cu 3-0 în Olanda, antrenorul englezilor, Rafa Benitez (foto), continuă să considere pe PSV un adversar de temut ce poate pune probleme.

Impulsionat şi de finala Ligii Campionilor câştigată de echipa sa după ce Liverpool era condusă cu 3-0 la pauză, Benitez le va cere elevilor săi o evoluţie la capacitate maximă pentru evitarea surprizelor.

Cu Momo Sissoko revenit după o suspendare de o etapă şi Mascherano în formă maximă, Benitez l-ar putea prefera pe cel din urmă în mijlocul liniei mediene alături de Mark Gonzaleze pe aripa stângă, înlocuitorul accidentatului Fabio Aurelio, şi Craig Bellamy în atac, înlocuitorul suspendatului Kuyt.

În cădere liberă atât în campionat cât şi în cupele europene, PSV Eindhoven merge în Anglia pentru a mai câştiga experienţă chiar dacă antrenorul Ronald Koeman crede că echipa sa încă mai are şanse la calificare.

Liverpool ar putea începe cu Reina – Finnan, Carragher, Agger, Riise – Gerrard, Xabi Alonso, Mascherano, Mark Gonzalez – Crouch, Bellamy, în timp ce Eindhoven ar putea răspunde cu Gomes – Cs. Feher, Da Costa, Marcellis, Salcido – Vayrynnen, Simons, Cocu, Culina – Arouna Kone, Farfan.