Larisa Iordache s-a căsătorit civil. “Este semnul infinitului”

Multipla campioană la gimnastică Larisa Iordache, retrasă din activitate în decembrie 2021, s-a căsătorit civil cu Cristian Chiriţă, într-o ceremonie care a avut loc, la Snagov.

Soţul şi Soţia Chiriţă

După mulţi ani de provocări şi victorii pe podiumurile sportive, am găsit unul în altul acel echilibru perfect, acea armonie care ne-a făcut să înţelegem că suntem făcuţi unul pentru altul”, a notat Larisa pe Facebook.

“Sunt diferite emoţiile faţă de JO, aici a fost ceva nou şi foarte frumos. A fost ceva nou, foarte frumos. Mă bucur că formăm o familie din acest moment”, a declarat Larisa Iordache.

Cristian Chiriţă a explicat de ce a ales data de 8: “Este semnul infinitului. E un 8 infinit. Am ales cea mai perfectă dată, 8 iunie”.

Fosta gimnastă, în vârstă de 27 de ani, a fost cerută de soţie în prima zi a anului. Larisa Iordache şi Cristian Chiriţă, campion naţional la tenis de masă, şi-au făcut publică relaţia în aprilie 2023.

Multiplă campioană europeană şi mondială, precum şi medaliată cu bronz la JO din 2012, Larisa Iordache şi-a încheiat cariera la finalul lui 2021.

FOTO: Facebook Larisa Iordache

Stiri recente

Cohn&Jansen este agenția anului la Effie Awards România 2024

Desemnată pentru pentru prima dată Agenția Anului în cadrul festivalului Effie Awards România, Cohn&Jansen a obținut 7 trofee pentru 4...