Lacrimioara Perijioc, pugilista cu pumnul de fier și nume de floare, dezvăluie povestea sa captivantă la podcastul „La cucoșul Oliviei”

Într-un interviu incitant la podcastul „La cucoșul Oliviei”, pugilista Lacrimioara Perijioc, și-a deschis inima și a împărtășit povești impresionante despre copilăria sa la țară și drumul neașteptat către boxul de performanță.

În debutul discuției, Perijioc a dezvăluit că, deși a crescut într-un mediu rural, pasiunea ei pentru sport a început cu fotbalul. Cu toate acestea, destinul i-a rezervat o altă direcție, și anume în ringul de box, unde a descoperit că are un talent natural pentru acest sport.

„Am început să joc fotbal cu băieții din sat, dar apoi am descoperit că îmi place senzația de putere și disciplina pe care le oferă boxul. A fost o schimbare surprinzătoare, dar mă simt acasă în ring”, a mărturisit pugilista.

Un alt subiect abordat în interviu a fost lupta cu stereotipurile legate de femei în box. Perijioc a vorbit deschis despre provocările pe care le-a întâmpinat în ceea ce privește prejudecățile și cum a reușit să le depășească prin pasiunea și dedicarea sa față de sport.

„Mulți oameni încă cred că femeile nu ar trebui să practice sporturi precum boxul, dar eu vreau să demonstrez că suntem la fel de capabile și puternice ca oricine”, a declarat pugilista.

În încheierea interviului, Lacrimioara Perijioc a vorbit despre visul său olimpic și despre cum speră să inspire alți tineri să își urmeze pasiunile, indiferent de prejudecăți sau constrângeri sociale.

Acest episod al podcastului „La cucoșul Oliviei” s-a dovedit a fi o călătorie emoționantă în viața unei pugiliste remarcabile și a adus la lumină latura umană și determinarea unei sportive cu nume de floare și pumn de fier.

Stiri recente

Cândea Andreea, jucătoarea ACS Fotbal Feminin Baia Mare, convocată în Echipa Națională U15

Echipa Națională de Fotbal Feminin U15 se pregătește pentru un stagiu intensiv de antrenament, ce va avea loc la...