Kylian Mbappe și Sam Kerr, pe coperta EA SPORTS™ FIFA 23

Mbappé și Kerr vor apărea împreună pe coperta globală Ultimate Edition, fiind prima copertă globală cu o jucătoare.

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) a dezvăluit sportivii de pe coperta editiei din acest an a EA SPORTS™ FIFA 23.

Mbappé va apărea pe coperta Ediției Standard, în timp ce Sam Kerr va apărea pe coperta Ediției Standard în Australia și Noua Zeelandă. Și ca o exclusivitate Amazon la nivel mondial

„Atât Kylian cât și Sam sunt talente ale generației actuale. Iar apariția lor pe copertele FIFA reprezintă un moment extrem de important. Nu doar pentru franciză, ci și pentru EA SPORTS în general”. Spune David Jackson, VP Brand, EA SPORTS FC. „FIFA 23 este cel mai inovator titlu, plin de noutăți. Și ne bucurăm că doi dintre cei mai buni jucători împărtășesc dragostea pentru joc cu fanii din întreaga lume.”

Jucătoare de atac pentru Chelsea FC, Sam Kerr se numără printre cele mai talentate staruri din sport. Iar FIFA 23 este prima copertă FIFA pentru Kerr. Căpitan al echipei naționale feminine de fotbal a Australiei și singura jucătoare care a câștigat Gheata de Aur în trei ligi distincte pe trei continente diferite. Sam se numără cu siguranță printre cei mai buni jucători din lume.

„E o onoare și un vis împlinit să fiu pe coperta FIFA 23”, a declarat Sam Kerr. „A fost incredibil să lucrez cu Kylian și cu întreaga echipă EA SPORTS. Și abia aștept ca fanii să intre în posesia jocului.”

Atacant pentru PSG și superstar global în fotbal, Kylian Mbappé apare pentru a treia oară consecutiv pe coperta jocului. Fiind printre puținii jucători cu această distincție. La doar 23 de ani, Mbappé se numără printre cele mai promițătoare tinere talente. Reprezentând următoarea generație de mari talente din fotbal.

„Mă bucur că am fost ales să apar pe coperta EA SPORTS FIFA pentru a treia oară. Și sunt și mai entuziasmat că apar alături de Sam Kerr, aducând astfel un omagiu fotbalului feminin”. A spus Kylian Mbappé. „Sunt un mare fan al jocului, abia aștept ultimul titlu FIFA și să ne vedem pe teren”

Realizată de EA SPORTS de 30 de ani, franciza FIFA oferă autenticitate fără egal. Permițând jucătorilor să preia conducerea celor mai mari ligi, cluburi și să coordoneze jucători în lumea fotbalului.

Stiri recente

România trebuie să debuteze cu victorie în Andorra

de Levente Balint  ”Tricolorii” atacă Europeanul într-una din cele mai ușoare grupe posibile, cu Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra....