Kinder Cup, turneul de fotbal cu cele mai consistente premii pentru copii!

Organizatorii Kinder Cup vor oferi, la editia aniversara, care va purta si numele sponsorului principal, Sport Vision, nu doar cupe, medalii si diplome, cum se obisnuieste la multe competitii, ci si frumoase premii pentru participanti.

Castigatorii trofeului ”Gica Craioveanu”, de cel mai bun jucator al competitiei, la cele cinci categorii de varsta, vor fi recompensati, fiecare, cu cate o pereche de ghete si o minge. Portarii care ies in evidenta vor primi manusi si minge, iar golgheterii ruscasce, tricouri, bidoane de apa, si, evident, cate o minge.

În premieră se va acorda și trofeul de cel mai bun fundaș, care se va intitula ”Daniel Prodan” si va fi inmanat castigatorilor chiar de familia regretatului international. Castigatorii vor primi, de asemenea, mingi si echipamente sportive, pe langa obisnuitele trofee, medalii si diplome. Nu vor fi uitati nici antrenorii care au obtinut rezultate foarte bune in cele patru editii de pana acum. Acestia vor primi vouchere si cadouri surpriza. De asemenea, vor fi premiate cu materiale sportive si primele patru echipe clasate, la cele cinci categorii.

Totodata, toti copiii care isi sarbatoresc zilele de nastere in perioada turneului, vor primi cadouri de la organizatori. Pe langa sponsorul principal, Sport Vision, printre partenerii turneului se numara si Mestesugari de Gusturi Romanesti (mezeluri bio) si Aqua Carpatica. De asemenea, organizatorii sunt in discutii si cu alti posibili parteneri, care sa le ofere si alte surprize copiilor. Cu aproximativ doua luni inainte de startul competitiei care va avea loc la Baza Sportiva Tei, si-au anuntat participarea toate echipele clasate pe podium la ultima editie, precum si alte cluburi de top. Se anticipeaza o competitie extrem de atractiva, ca si celelate editii de pana acum! Nu vor lipsi nici asteptatele meciuri dintre Nationala artistilor si Selectionata antrenorilor, savurate de toti copii, la celelalte editii.

Stiri recente

Trăiește bucuria victoriei, cu pariuri online pe sporturile preferate

Din tribune, din fața televizorului sau cu ochii-n ecranul telefonului - oriunde te-ai afla ești un suporter înflăcărat al...