Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

Juniorii de la Dr. Oetker Junior Trophy au jucat impotriva vedetelor

Acesta se antrenează de câteva ori pe săptămână la sală, jucând cu plăcere şi fotbal sau handbal, iar tenisul este un sport pe care îl privește cu admiraţie: “Până acum, trebuie să recunosc că nu am avut atât de mult contact cu tenisul. Sper ca fetiţa mea să fie mult mai apropiată de acest sport. O voi pune în contact cu cât mai multe sporturi, astfel încât ea să aleagă. E foarte bine ca tu, ca părinte, să te ocupi şi de inteligenţa copilului tău, şi de corpul său.”

Meciurile de la Dr. Oetker Junior Trophy i-au demonstrat că cei mici prezenţi aici sunt adevăraţii campioni pe terenul de tenis: “Nu contează mult vârsta în acest domeniu, ci antrenamentul, iar copiii cu care am jucat erau cu adevărat talentaţi.”  Deşi încă se recuperează după o accidentare, Ovidiu Herea a reușit să ajungă pe terenul de tenis pentru a încuraja pasiunea micilor jucători. Fotbalul este pe primul loc pentru el, dar Herea doreşte să susţină pasiunea tenismenilor şi dorinţa lor de a face performanţă într-un sport atât de dificil. Fotbalistul se descurcă foarte bine şi cu racheta, demonstrând că talentul şi abilităţile dobândite după ani de antrenament te pot ajuta şi când încerci un sport nou.  Mascota Dr. Oetker – văcuţa Paula – a încurajat ambele echipe ale vedetelor în timpul meciurilor. Copiii care s-au întrecut astăzi în competiție cu invitaţii speciali au primit cadouri şi bunătăţi de la sponsorii turneului Dr. Oetker Junior Trophy.

Pe site-urile www.frt.ro şi site-ul turneului – www.juniortrophy.ro, cât şi în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars – se vor regăsi ştiri şi informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției. Organizatorul Dr. Oetker Junior Trophy este Federaţia Română de Tenis. Partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker România. Sponsorii editiei 2014 sunt: Ţiriac Auto, Erste Asset Management, Ministerul Tineretului şi Sportului, Mercedes-Benz, Kirschbaum, Aldis şi Perla Moldovei. SCG-Smart Corporation Group este promotorul evenimentului.

Citeste mai multe!