Jucătorii şi oficialii FC Steaua au primit maşini Kia

Jucătorii şi oficialii clubului Steaua Bucureşti au intrat, luni după-amiază, în posesia noilor maşini oferite de Kia Motors Romania, în baza contractului de sponsorizare semnat la finalul săptămânii trecute, a anunţat gruparea “roş-albastră” pe pagina de Facebook.

“Jucătorii şi oficialii FC Steaua Bucureşti au intrat, luni, în posesia noilor maşini oferite de Kia Motors România, în baza contractului de sponsorizare anunţat la finalul săptămânii trecute. Fernando Boldrin, William De Amorim, Wilfried Moke, Marko Momcilovic şi Antonio Jakolis au fost primii fotbalişti care au încercat noile modele de la Kia, pe care le vor folosi în fiecare zi, direct la showroom-ul companiei”, scriu oficialii vice-campioanei pe contul de Facebook.

kpoza1234

La finalul săptămânii trecut, steliştii anunţau parteneriatul cu Kia, la conferinţa de presă de prezentare participând Dan Chitaru, preşedintele Kia Motors Romania, Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, dar şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi jucătorii Mihai Pintilii şi Wilfried Moke.

Contractul dintre cele două părţi va intra în vigoare începând din returul sezonului 2016-2017, fiind valabil doi ani.

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...