Jucatorii Rapidului nu mai au incredere in promisiunile lui Copos

Cu puţine ore înainte de plecarea în al doilea cantonament din această iarnă, cel din Cipru, jucătorii Rapidului s-au declarat neîncrezători în promisiunile lui George Copos care afirmase cu puţin timp înainte că la Rapid va fi linişte.

Fotbaliştii Rapidului, în frunte cu Marius Constantin şi Nicolae Grigore, s-au declarat susţinătorii lui Răzvan Lucescu şi au fost de acord cu acesta care a pus rezultatele mai slabe din toamnă pe seama atmosferei încinse de la club şi a presiunii continue puse de patronul George Copos pe echipă.

Deşi Copos a afirmat că de acum în colo va fi aproape de echipă şi nu va mai pune presiune, jucătorii au afirmat că nu mai cred în cele spuse de patron şi sunt conştienţi că rezultatele ulterioare ale echipei depind doar de evoluţiile lor din teren.

Rapid pleacă marţi seară într-un turneu de pregătire în Cipru unde va juca patru partide de verificare cu formaţiile Slavia Sofia şi Levski Sofia, Mlada Boleslav, din Cehia, şi Anorthosis Famagusta, din Cipru.

Vor lipsi în primă fază din lotul Rapidului internaţionalii Dănuţ Coman, Mugurel Buga, Ionuţ Mazilu şi Ryan Griffiths, care vor ajunge cu întârziere în Cipru, astfel că Răzvan Lucescu va deplasa şi câţiva tineri de la echipa a doua în primul rând pentru a se acomoda cu atmosfera de la prima echipă.

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...