Jucătorii au fost urmăriți în cantonamente de cei staff-urile tehnice ale echipelor naționale

Componenţii staff-urilor echipelor naţionale de seniori, Under-21 şi Under-20 ale României au fost în străinătate și i-au urmărit în cantonamente pe jucătorii români cu potenţial de convocare.

„Antrenorii primei reprezentative, precum şi cei ai naţionalelor U21 şi U20 au realizat un adevărat tur de forţă pentru a urmări la lucru în acest început de an cât mai mulţi tricolori atât la antrenamente, cât şi la meciuri oficiale sau amicale”, a anunțat site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Selecţionerul României Edward Iordănescu s-a deplasat în cantonamentul campioanei CFR Cluj din Spania, la Oliva Nova, unde i-a monitorizat pe jucătorii de naţională la şedinţe de pregătire şi în partide de verificare. A urmat deplasarea în Italia, la Genoa, pentru discuţii cu George Puşcaş şi Radu Drăguşin.

Tot în Italia s-a aflat şi antrenorul secund Ionel Gane, pentru a-i urmări pe jucătorii legitimaţi la Pisa, Marius Marin, Olimpiu Moruţan şi Adrian Rus, dar şi pe Răzvan Marin, la partida Empoli – Sampdoria. Aflat la rândul său în Italia, analistul video Michelle Iannucci a urmărit mai multe partide în care au evoluat stranierii noştri.

Ceilalţi membri ai staff-ului, Florin Constantinovici, Alexandru Radu şi Leontin Toader, s-au deplasat în Antalya, pentru a-i monitoriza pe fotbaliştii naţionalei aflaţi acolo în cantonament cu echipele de club. Florin Constantinovici l-a vizitat apoi şi pe Denis Drăguş în Belgia, în timp ce Leontin Toader a urmărit pregătirea liderului din România, Farul Constanţa, care a rămas în ţară.

Selecţionerul reprezentativei U21, Emil Săndoi, împreună cu staff-ul său, precum şi antrenorul naţionalei U20, Daniel Pancu, i-au urmărit în ultimele săptămâni pe tinerii „tricolori” aflaţi în perioada de pregătire în Turcia cu echipele lor de club.

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...